Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffsafd

Czy to dobry interes?? Budka z takimi rzeczami?

Polecane posty

Gość ffsafd

Hot dogi, zapiekanki, hamburgery, frytki, kebab itp? Czy na tym moga byc dobre zyski?

Gość To już jutrooo!!!
oczywiście ale to zależy od umiejscowienia danej budki

Gość ffsafd
W miejscu gdzie jest ruch. To znaczy w tym miejscu są busy czy autobusy, oprócz tego jest szkoła, kilka kroków sąd, zaś z innej strony przedszkole. Cały czas przechodzą tedy ludzie, jedynie ja musiałabym zaopatrzyc się żeby cały towar był świeży bo jak ktoś raz kupi coś nie świeżego to potem nie przyjdzie. A co muszę zrobic by dostac pieniądze na to? jakiś kurs, biznesplan?

Gość kalibrator
co dwa dni kontrola z sanepidu , dasz radę ?

Gość kalibrator
oczywiście że to się sprzeda przy cenach promocyjnych i można dodać kurczaki z rożna podawane z różnymi surówkami i frytkami , można budkę przy stawach hodowlanych ustawić i rybę smażyć i wędzić , hodowca ryb zawsze zarobi ale chyba do tej pory nikt nie wpadł na pomysł sprzedaży ryby w folii aluminiowej razem z przyprawami czyli z parownika , konkretne danie

Gość przy stawach chodowlanych?
a kto Ci tam kupi? wiekszosc tam jadacych kolesi ma zapakowane kanapki od zony i jedzie z piwkiem odpoczac, ryby zjedza w domu, kiepski pomysl i wiem co mowie bo jezdze

Gość lwtb ważny pannnnnnnn
Jak chcesz oszczędzić i jesteś z trójmiasta, to ja aktualnie szukam pracy. Mam doświadczenie w kebabach, już kiedyś byłem zatrudniony w obracaniu rusztu i bardzo fajna robota wg mnie. Choć trzeba być schowanym aby ludzie myśleli, że ruszt jest obracany silnikiem elektrycznym.