Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylebrof

Czy jest cos co ukrywacie przed swoim partnerem/partnerka?

Polecane posty

Gość Jaroslawe-84
szmaty podajcie czarne nicki :classic_cool:

Gość pikolinka
zaskoczona bardzo----------"Nie mam partnera ale jak będe mieć,nie zamierzam przed nim udawać" hhhahaha najpierw zacznij go mieć to pogadamy A w ogóle wypierdalaj w podskokach bo nie jesteś w związku to chuja wiesz o zabijaniu 🌼 hahhaa

Gość pikolinka
jarosławie możesz mi podać do 👄

Gość zaskoczona bardzo
Widac jak plujesz jadem i jaka z ciebie prostaczka jak sie jest uczciwym to sie jest,nie trzeba być w zwiazku zeby wiedziec jakim sie jest :P Wiem że bym nie udawała bo np. przed znajomymi nie udaje a to przecież nie tak głeboka wieź jak partnerska.A moglabym np. nie miec partnera ale byc materialistką czy uprawiac przygodny sec i manipulowac ludźmi.I wtedy gdybym go juz miala zachowywalabym sie pewnie jak wy. to niesprawiedliwe ze takie "kobiety" jak ty maja facetów,nie zaslugujecie na nich (no chyba,ze to podobni buce jak wy,ale szkoda jak krzywdzicie tych dobrych)

Gość zaskoczona bardzo
*przygodny sex

Gość bassilla
Ja od kąd niecierpie mojego męża flirtije sobie wirtualnie i ukrywam to przed nim.Ale jak się dowie to mam to gdzieś....

Gość Jaroslawe-84
pikolinka połykasz? :classic_cool:

Gość pikolinka
połykam :D aż po same kule

Gość Jaroslawe-84
nie masz wiadra? :classic_cool:

Gość pikolinka
zaskoczona bardzo-------- jesteś paszczur i nie maż chłopa, Przyłazisz i się żalisz- smutno mi z twojego żałosnego powodu

Gość LIBINA
Ja kilka razy swojego zdradzilam teraz zaluje!!!Domysla sie ale dowodow nie ma wiec nie moze mi udowodnic! Kocham go bardzo ale udaje czasem ze mi nie zalezy wtedy on jest bardziej za mna. Ogladam zboczone filmy,tez sprzatam dopiero 20 minut przed jego przyjsciem z pracy.

Gość pikolinka
jarosławie a po ch[kwiat[j mi wiadro

Gość ***************ja************
*ogladam filmy na redtube i sie masturbuje, *on kupuje tyton i gilzy, kreci se faje, a ja w tajemnicy kupuje sobie szlugi ze sklepu i chowam przed nim :P *mysli, ze mialam razem z nim 3 partnerow seksualnych ...

Gość Dysiorowa
po CO KOMU CZARNY NICK :-D.Dziewczyny faceci nas i tak zawsze zdradzaja.Wiec kochane robimy to samo!

Gość Dysiorowa
Moj mysli ze byl jedynym.Fakt byl pierwszym ale po nim bylo jeszcze 4

Gość Dysiorowa
To i tak malo nie?jestem z nim 15 lat.

Gość pikolinka
Dysiorowa hahhahha aleś dała czadu :D Fakt byl pierwszym ale po nim bylo jeszcze 4 hahha :classic_cool: 🖐️

Gość habiara
a ja swojego kocham i nie zdradzam!Jestem z nim 14 lat!

Gość habiara
:-d ;-d

Gość Dysiorowa
:-D No co takie zycie:-)

Gość pikolinka
Dysiorowa, nic masz recht Takie życie 🖐️

Gość kłamliwa żonka
Mój cały czas myśli, że chodzę na fitness, fakt dobrze się kryje, jak wracam to jestem spocona i poczochrana:D

Gość zaskoczona bardzo
hahaha śmieszą mnie takie wypowiedzi :D jasne,ty wiesz najlepiej jak wyglądam :O

Gość zaskoczona bardzo
Dziewczyny faceci nas i tak zawsze zdradzaja. rany,po co jestescie z kims jak zakladacie ze was zdradzi? :O mi jest was żal mnie nie musicie współczuć. Ciesze sie że nie jestem taka jak wy

Gość tak sobie czytam i ....
stwierdzam ,ze niektore sekrety to takie glupie :-0 np , ,, mysli ,ze sie odchudzam ,, mysli ,ze mniej jem ,,- a kogo to kurva obchodzi ??? Odchudzac to sie trzeba dla siebie , a nie dla faceta . Facet powinien akceptowac swoja kobiete taka jaka jest z 10 kg do przodu czy do tylu itp. To co , jak sie dowie ,ze jedna z druga zre wiecej lub czesciej Mac-u to Was zostawi ??? :-0 Bezsensu takie tajemnice . A co do niektorych to tez jestem zaskoczona .

Gość A ja nie jestem zaskoczona
w ogóle. Były już takie tematy na Kafe, kilka dot. tajemnic. Zawsze jest na nich ZALEW pierwszej wody podłości i KUREWSTWA przede wszystkim. Też najpierw byłam w szoku, ale już nie jestem. Ponadto jestem obecnie bogatsza o nowe życiowe doświadczenie życiowe, tzn. byłam kilka miechów poza domem, skoszarowana (służby mundurowe) i napatrzyłam się takiego gówna, kurewstwa, podłości, zdradzania partnerów, dzieci, które zostały w domu, że już mnie nic na tym świecie nie dziwi. Ja myślałam, że to jest margines, a to jest norma :O zaskoczona bardzo - trzymaj się, jeszcze jednak jesteśmy my - normalne kobiety ;) nie łam się, jak ci kurwa pluje w twarz, to nie znaczy :P Kobieta. Normalna. W związku.

Gość A ja nie jestem zaskoczona
* to nic nie znaczy

Gość wiekszosc jest tu zenujaca
czytajac was zastanawiam sie,czy jaja sobie robicie czy naprawde inne kobiety to takie prostaczki? i tak to ,zenujace np. ze ukrywacie,ze palicie,ze jecie wiecej,ze on mysli ze sie odchudzacie,etc jakos ja bedac w zwiazkach nie musialam zadnych takich pierdol co tu opisujecie ukrywac... skoro facet mnie nie akceptuje to pokazuje drzwi,nie mam zamiaru sie ukrywac jak wy. leczcie sie.

Gość Egoist
Co za kurwy.