Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylebrof

Czy jest cos co ukrywacie przed swoim partnerem/partnerka?

Polecane posty

Gość kaliberkasjd
- ogladam RT i sie masturbuje - zauroczylam sie pewnym chlopakiem na studiach - nie chce z nim seksu tzn czasem tylko, nie pociaga mnie - chcialabym by schudl - ze go obgaduje z koleznka w sms a kocham go bardzo:O

Gość kaliberkasjd
super turbo i co znalazlas????? :P

Gość kaliberkasjd
uppppppppppp

Gość aj owszem o ta
najebane maja w glowach i tyle.o co zero wartosci, liczy sie tylko seks kasa i nic wiecej. a na starosc co wam z tego przyjdzie? gdyby kazdy byl taki jak wy nie byblo by juz normalnych luzi, zwiazkow opartych na szczerosci , nie bylo by milosci a tak naprawde wiekszosc ludzi do tego dazy , choc moze nie chce sie przyznac, gdyby kazdy postepowal jak wy ze zdradzacie itd to swiat bylby bez sensu, bo co z tego ze obciagasz kilku facetom mimo ze jestes w zwiazku skoro nie wiesz co to prawdziwe uczucie? zaluj , naprawde. makabra.

Gość Agava1500,.
Ze zdradziłam go przed ślubem ze swoim przyjacielem tylko dlatego że nie wyobrażałam sobie że będzie on moim jedynym partnerem seksualnym. Poznaliśmy się jak miałam 16 lat i musiałam to zrobić. Nigdy mu tego nie powiem. Żałuje ze go oszukałam ale z drugiej strony nie żałuje bo to nie dało by mi spokoju.

Gość ukrwwyyvvgvvvv
Ukrywam sex na jedna nocz przeszlosci: poznalismy sie na domowce kolezanki, odprowadzil mnie do domu i dalej wiadomo. Wtedy nawet nie znalam mojego obecnego faceta, ale mialam zawsze opory przed sexem, z pierwszym chlopakiem zrobilam to po prawie roku bycia razem, a moj obecny czekal 5 miesiecy. W zyciu by sie nie domyslil ze potrafilam isc z kims tak szybko do lozka.

Gość ukrwwyyvvgvvvv
Swoja droga sama bylam w szoku jak o tym potem myslalam

Gość pikolinka
a podobało ci się chociaż?