Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranił moje serce

Mąż domaga się rozwodu! Nie chce mi pomóc!

Polecane posty

Gość zranił moje serce

Mam 23 lata, gdy za niego wyszłam miałam 19 lat. Nie byłam w ciąży , po prostu stwierdziłam że jest dobry, odpowiedzialny, stateczny i jakoś ułoże sobie z nim życie. Mój ojciec bił moją matkę, wyzywał, poniżał, nie chciałam żeby mnie spotkał taki sam los a on był wobec mnie taki czuły, taki delikatny, nie dosc że pracował przy czym dobrze zarabiał, to opłacał moje studia, gotował, prał, sprzątał, prasował i sprzątał cały dom. Były momenty że mnie wkurzył, to go spoliczkowałam, pierwszy raz to było jak pojechaliśmy do jego rodziców. Widziałam że relacje z rodzicami mu się nie układają, że traktują go gorzej niż inne swoje dzieci po czym zrobiłam mu piekielną awanturę i uderzyłam go w twarz. Później gdy zaczął mi mówic że chodzę w butach prosto z pola gdy on tutaj sprzątał, kopnełąm go a miałam wtedy na sobie szpilki. I potem to już było co 3, co 2 dzień. Że go uderzyłam, zwyzywałam, czasami nawet otwierałam okno i wychodziłam na balkon żeby wszyscy słyszeli, robiłam to specjalnie. Wczoraj on oznajmił mi że chce rozwodu, poprosił mnie żebym się wyprowadziła z jego domu. Ja chce by dał mi jeszcze jedną szanse, w małżeństwie należy sobie wybaczac a ja mam problemy i czasami muszę się wyładowac.

Gość ty się ciesz że ci nie oddał
idiotko, teraz powinnaś odejsc i dac mu spokoj. Jakby on ciebie bił to dostałby twoje wybaczenie?

Gość gsdfghb
ZAL mi ci... PADAKO

Gość zranił moje serce
Ale my jeszcze możemy zacząc wszystko od nowa, tylko on tego nie chcę. Nie rozumie tego że możemy sobie jeszcze wszystko wybaczyc, tylko niech da mi jeszcze jedną szanse.

Gość olej go skoro nie potrafi
wybaczyc kobiecie takich blahostek, kobiety bija slabiej niz mezczyzni.