Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monmon344444444444444444444

prawdopodobnie zdradzil, czy byscie porozmawialy z tamta dziewczyna?

Polecane posty

Gość monmon344444444444444444444

dziewczyny - pare dni temu przeczytalam kilka emaili mojego faceta bo zostawil skrzynke otwarta. Te emaile byly sprzed poltora roku (jestsmy razem 2.5) Byly ich kilka i krotkie ale dowiedzialam sie ze moj facet prawdobodobnie mnie zdradzil. Zaczelam na niego krzyczec gdy przeszedl, wypieral sie ze nigdy mnie nie zdradzil , ze to byla stara kolezanka bla bla bla. Napisalam do tej dziewczyny i ona mi odpisala ze ona nie miala pojecia on mial dziewczyne i ze on jest klamca. Moge sie z nia spotkac jesli ja chce i ona mi wszystko powie. Moj facet przeprosil mnie za flirty (wedlug niego to tylko flirty) i ze juz tak nie bedzie robil- w przeszlosci mial mase "kolezanek" z ktorymi pisze (to tez nie wiedzialam). Nie wiem czy sie spotkac z ta dziewczyna czy nie. CZy zostawic to jak jest, patrzec w przyszlosc czy jednak uslyszec co ona ma do powiedzenia. Co byscie zrobily?

Gość możesz się
z nią spotkać, poznasz jej wersję wydarzeń.

Gość spotkać się, najlepiej
we trójkę. niech sie gnój poci.

Gość hboxo
pytanie czy ona powie Ci prawde? baby sa zawiste... moze akurat chciec, aby twoj zwiazek rozwalil sie ot tak... i nagada ci tyle, ze hej... co by to spotkanie mialo zmienic w relacji twojej z facetem? ty w ogole umiesz mu zaufac po tych ekscesach? nad tym bym sie zastanowila...

Gość takie spotkanie to
poniżanie się ! Takie spotkanie może ma jakiś sens tylko gdy są niezbite dowody zdrady ale i to nie na pewno.

spotkaj sie nic nie masz do stracenia, a sama zdecydujesz czy sa to tylko klamstwa i naciagana prawda czy ziarenko falszu w waszym zwiazku, dziewczyna nie walczy o niego, nie sa razem wiec nie ma powodow do sciemniania, spotkaj sie inaczej bedziesz sie gryzla, ale wez pod uwage ze on moze z nia juz rozmawiac i prosic o "jego" wersje wydarzen

Gość monmon34444444444444
powiedzialam mu ze ona mi odpisala ze moze sie ze mna spotkac. wkurzyl sie na nia ze niby chce sie odegrac bo on jej dal kosza...ja jej wtedy napisalam ze to od niej zalezy kiedy i gdzie sie spotkac ale od tego czasu juz mi nic nie napisala. Nie wiem , prawdopodobnie on jej cos napisal zeby sie nie wtracala. N Dalej nie wiem czy sie spotkac czy nie.