Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleeeeczkappii

czy to fair?

Polecane posty

Gość oleeeeczkappii

Sprawa wyglada tak. Spotykam sie z kolega mojego byego. Kilka dni temu dowiedzialam ie od nigo ,ze moj byly powiedzial mu ze jestem dziewica. Stasznie sie poczulam, tymbardziej ze mielismy romans ( po zerwwaniu ze mna miał nowa pannne) niie spałam z nim a to ze jstem dziewica to prawda... zdenerwowalam sie i napisalam mu smsa ze nie zyczze sobie ze opowiadal takie rzeczy innym bo ja tez mpge pogadac z jego obecna laska. przeprosil mnie i napisal ze to bylo w zartach. Przykro mi jest... najgorsze jest to ze ja dalej cos do iego czuje.. anie mam juz zadnych szans ;((

Gość hboxo
glownym problemem jest to, ze twoj byly ma laske i nie chce ciebie? czy ze jestes dziewica? czy ze opowiada o Twoich intymnych sprawach twojemu obecnemu? a ten jego kolega, czyli twoj obecny, chyba juz od ciebie wiedzial, ze jestes dziewica?

Gość oleeeeczkappii
nie jestem z nim jeszcze... tak wlasnie chodzi o to ze gada o moich intymnych rzeczach.. po jaka cholere gadac takie rzeczy komuś? ja sie tego nie wstydze ze jestem dizewica.. ale to i tak było przykre dla mnie.. bo ja bym na niego nic nie powiedziala.

Gość hboxo
napisalas, ze spotykasz sie z kolega. bycie dziewica to zadna obelga, bo piszesz, ze ty nic bys na niego nie powiedziala. ale faktem niezaprzeczalnym jest, ze twoj ex to jakis niedojrzaly typ (zreszta umowmy sie, wszyscy jeszcze nie macie 18lat nawet).

Gość oleeeeczkappii
mam 20 prawie on 21. nie wiem ale źle sie czuje z tym ze on powiedzial cos takiego o mnie.. a skad mam pewnoscc ze nie powiedzial czegos wieccej? ten jego kolega nie bardzo chcial mi o tym powiedziec ale jaakos to z niego wyciagnelam. Dobrze zrobilam piszac mojemu ex ze nie zycze sobie rozmoow na moje osobiste tematy? juz dosyc mnie upokorzył spotykajac sie ze mna i z nia...

Daj sobie spokój z takim gościem, wyobraź sobie jakbyś przespała się z nim , co by opowiadał Twoim następnym kolesiom ???że fajnie laskę robisz albo nie lubisz tego???????? No daj spokój Porażka z takimi dupkami

"Dobrze zrobilam piszac mojemu ex ze nie zycze sobie rozmoow na moje osobiste tematy?" Bardzo dobrze zrobiłaś!

Gość oleeeeczkappii
no wlasnie tez zapytalam go co by opowiadal gdybym sie z nim przespala? naapisał ze nic zlego o mnie nie powiedzial, a to jedno zdanie jak swierdzil było w żartach. teraz juz na pewno daje sobie spokoj z nim. napisalam mu zeby sie to nie powtorzylo bo ja tez cicho siedziala nie bede i nie bedzie mnie upokarzal zwlaszcza on.

Gość oleeeeczkappii
nie robie..no to zycze ci zebys miala takie probleemy. kazdy jest inny i przezywa pewne sprawy inaczej. ja jestem wrażliwa i mozna mnie łątwo zranic, tego tez sie nie wstydze