Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryzyk@ntk@1979

Żywotność plemników....Prawdpodobieństwo ciąży:(

Polecane posty

Gość Ryzyk@ntk@1979

Uprawiałam z mężem stosunek w nocy ok godz. 2:00 w prezerwatywie.Wszystko ok.ale nad ranem zanim wyszedł do pracy uprawialiśmy go ponownie tyle ,ze bez prezerwatywy.Mąż po pierwszym stosunku ,który odbył sie ok.2:00 już nie brał prysznicu.Zawsze przy podnieceniu mężowi wydobywa sie płyn ejakulacyjny.....I teraz sie martwie czy wraz z tym płynem mogły pojawić się plemniki,które znajdywały się kanaliku z poprzedniego stosunku. Czy powinnam sie tym martwić?....Czy duże w takim przypadku jest ryzyko ciąży?

Gość anexxis
dziewczyno i Ty masz 32 lata a takich rzeczy nie wiesz? skoro juz uprawiasz seks bez prezerwatywy to przeciez możesz zajść... jak dzieci po prostu a gdzie Ty miałaś głowę z rana hm ?

Gość Ryzyk@ntk@1979
Ale ten drugi stosunek odbył sie ok. 8:00 nad ranem.....Przetrwały by te plemniki?

Gość anexxis
no pewnie, że mogły przetrwać a dlaczego jeden stosune w prezerwatywie a drugi bez? zabezpiecz się jakimiś tabletkami, plastrami, nuvaringiem i nie będziesz mieć takich wpadek ;)

Gość Ryzyk@ntk@1979
Kurcze dałam sie ponieść zachęcie męża.Takie szybkie zaspokojenie jeszcze nad ranem.Dopiero jak pojechał cos nie dawało mi spokoju i tak poukładałam sobie wszystko w całość i mam teraz małe zmartwienie.Jaka ja głupia:(