Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddcvvcx

majtki poporodowe

Polecane posty

Gość fddcvvcx

Witam! Za miesiąc zostane mamą i chcialabym kupic sobie majtki poporodowe wyszczuplające brzuch tylko niestety nie mam na ich temat zielonego pojecia i chcialabym aby mi ktos doradzil jakie bo na allegro sa rózne jedne po same piersi drugie np do pepka i z jakiego materiału powinny byc?????moze zna ktos konkretna firme i moze polecic???

Gość ja kupiłam sobie
majtki takie pod piersi dodatkowo sa zapinane jak gorset idzie go regulować do 8 cm ... na początku miałam normalnie potem sciągałam coraz więcej nosiłam je jakoś 6 miesięcy i było super juz go nie nosze bo nie potrzebuję :) miałam coś podobnego do leginsów na allegro tego pełno pod cycki niby pisze wyszczuplające ale nie prawda .... najlepsze sa te które mozesz na brzuszku ściągnac no poziomy który ci odpowiada :)

Gość fddcvvcx
czy ktos mi doradzi????

kup sobie po porodzie ,ja kupiłam przed i niestety nie mogłam ich nosić bo miałam nieplanowaną cesarkę ,kiedy później mogłam ubrać takie majtki te które kupiłam okazały się za duże bo brzuch spadł trochę i trzeba było kupić mniejsze.

Gość fddcvvcx
no wlasnie bo niektore widac ze sie na tych manekinach marszcza wiec watpie ze dobrze sciagaja brzuch

Gość fddcvvcx
ja mam nadzieje ze cesarki nie bedzie w ogole to nie moge myslec nawet o porodzie bo mnie dreszcze przechodza:/boje sie strasznie:(czuje ze nie dam rady chyba a wracajac do majtek to kiedy mozna zaczac je stosowac jesli porod jest naturalny?

Gość ja kupiłam sobie
ja je stosowałam od razu jak tylko mnie siedzisko nie bolało ;d czyli jakies 2 tyg po porodzie :D

Gość fddcvvcx
bo ja slyszalam ze im szybciej tym lepiej bo pozniej to te majtki nic nie dadza

Gość ja kupiłam sobie
tak jak pisałam wyżej po 2 tyg je ubrałam i jakoś dały efekt znakomity .. możesz je odrazu założyć jeżeli chcesz.. ja nie chciałam bo krocze mnie bolało wolałam miec luz by szybciej sie wygoiło

Gość fddcvvcx
dzieki za doradzenie te majtki nabede faktycznie te z regulacja beda nepewno lepsze od takich zwykłych:)

Gość ja kupiłam sobie
no ja je mam i naprawdę moge polecić kupiłam 2 pary białe i czarne ... lekarze zawsze mi mówili jak Pani szybko doszła do siebie no super zero brzuszka :D koleżanki chciały przepis wziaść jak sie tak odchudziłam :D hehe a to tylko majtki :D nosiłam je 6 miesięcy i na noc również nie sciągałam ich wgl jedynie do kąpieli :D