Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylebrof

Najbardziej niemile rzeczy jakie uslyszeliscie od partnera

Polecane posty

hehe :) no nie przejmuj się tak tym, ja na to nie zwracam dużej uwagi, ale przykre to jest niestety :) waże tyle samo co ty:) moja "teściowa" ciagle mi mówi, ze wyglądam jak anoreksja, ze mam przytyć, że sie głodze... tylko na początku ważyłam 10kg więcej, i jej sie podobałam taka pulchniutka :) nie przejmuj się, są gorsze rzeczy

ja pieprze jestem w zwiazku od 3 lat po slubie rok i moj maz przez caly ten czas nie powiedzial do mnie ani jednego zlego czy obrazliwego slowa! Chyba sobie zartujecie!!!!!!!!!

Gość a wiesz ze....
"ja pieprze jestem w zwiazku od 3 lat po slubie rok i moj maz przez caly ten czas nie powiedzial do mnie ani jednego zlego czy obrazliwego slowa! Chyba sobie zartujecie!!!!!!!!! POCZEKAJ DO 10 ;)

Gość a moj mąz mowi do mnie
w atakach złości: szmato , smieciu , , masakra , oczywiscie wszystko tłumaczy tym ze go prowokuje i ze na szacunek to trzeba sobie najpierw zasłużyc. boli mnie to bardzo a szczerze mowiac jestem łądna kobietą, podobam sie facetom ale nie mam odwagi odejsc bo mamy 2 letnie dziecko, i podejrzewam ze tym ktorym sie podobam to by mnie chcieli ale na 1 raz

Gość aleshaaaa
agnet i tiaaa slodzcie sobie, ale macie naprawde przesrane, ze facet powiedzial do was ANOREKTIK:D tu leca hasla typu K..., SZM...., ale wy oburzone za anorektyczke , no naprawde:D (tak na boku waze 50 kg przy wzroscie 171 i jakos nikt nigdy nie nazwal mnie anorektyczka, choc chuda jestem:) a nawet gdyby - ale naprawde powod do obrazy, o mateczko:D) moj byly mial w zwyczaju wyzywac mnie od pizd i kurw, gdy tylko jakis chlopak sie na mie popatrzyl :) mial swira, byl chorobliwie zazdrosny, nie daj boze ktos sie za mna obrocil... MOJA WINA he..i dalej z wyzwiskami lecial...raz napisal, ze mam wscieklizne jajnikow mojej najlepszej przyjaciolce w smsie :) nie ma co sie patyczkowac z takimi debilami :) teraz niech no by ktos mnie obrazil w ten sposob, ojjjjjjjjj!!!

"miałam z 10 kochanków przed tobą i absolutnie każdy miał większego penisa niż ty, nie zadowalasz mnie, zrób coś z tym" :(

Gość tymrazemanpomaranczowo
'nic niewarta kurwa' 'zatłukę cię jak psa' 'wredna suka' 'ty nie masz serca' i tak dalej wiele razy wypytwał mnie o numery koleżanek. w końcu zerwałam wszystkie kontakty.

Gość a wiesz ze....
niezłe maja mniemanie o "nas" :( :/ masakra co sie dzieje z facetami :/

Gość ewfergt
ja pytam "kochanie, no powiedz co Ty byś beze mnie zrobił?" on "walił" :D :o :o

nie placze nad tym, tylko mowie, i to nie moj facet mnie tak nazwał, zaden facet NIGDY mnie tak nie nazwał, jak Ciebie :) takze gratuluje partnera

Gość tymrazemanpomaranczowo
matka mojego eksa takze mowila mi ze wygladam jak anoreksja i za kazdym razem kiedy ja odwiedzalismy, wydawalo jej sie ze jestem coraz chudsza :O ze pewnego dnia znikne. a ja waze 53-54kg przy wzroscie 167 czyli waga w porzadku

Gość Kleryk_
Ja od swojej bylej po wspolnej spedzonej nocy uslyszalem . Wypierdalaj musze posprzatac ! no i spierdolilem ! i juz jej wiecej nie widzialem

Gość a wiesz ze....
bo laski sa glupie ze z wami sa lub były

Gość Kleryk_
twoja matka tez byla niezle glupowata ze zdecydowala sie na dziecko

Gość a wiesz ze....
"Kleryk_ twoja matka tez byla niezle glupowata ze zdecydowala sie na dziecko" takie jak ty?... z pewnoscia :)

Gość a wiesz ze....
bo laski sa glupie ze z wami sa lub były

Gość Kleryk_
masz problemy z percepcja, a moze potrzebujesz wsparcia :-) Chetnie sluze pomoca

Gość a wiesz ze....
"Najbardziej niemile rzeczy jakie uslyszeliscie od partnera" ona : kocham cie :o on: hahahahahhahahhahhahhahahahhahashahahhahahahhahahahahhahahahahhahha (imie innej dziewczyny) .... jest dziewica ... reszty sie domyslcie

Gość a wiesz ze....
jak by nie było... mam racje...laski sa głupie ze z wami sa badz były

@mina zla a jak to dziala? jak niby wyslac ten link do wiekszej ilosci osob? ;p Ja nie wiem czy zrobilbym cos takiego czy nie. Jakbym zobaczyl na filmiku ze moja dziewczyan bzyka sie z innym to zwariowalbym:P

Gość a wiesz ze....
"Ja nie wiem czy zrobilbym cos takiego czy nie. Jakbym zobaczyl na filmiku ze moja dziewczyan bzyka sie z innym to zwariowalbym" nie zwariował bys mi...uwierz mi...ja widziałam i przezyłam...raczej to taki strzał w serce ktorego sie nie zapomina (nie kochasz juz) Patrze przez pryzmat dowiadczen z moim byłym. To samo mialam...widziałam i jakos poszło ...szybko, gładko az sie dziwiłam ze tak ładnie. W sensie jeden dzien scen a pozniej "pokoj" ze tak powiem. Nie odzywanie sie i nie bylo tematu. On był z nową a ja sie rozgladałam. Wiec wiesz mi ze nie znajdziesz sie w tworkach ;) i niezwariujesz...mówie z doswiadczenia :)

Gość a wiesz ze....
"Dane mi bylo rozstanie z dziewczyna i szczerze mowiac to malo co nie zwariowalem." a co ? widziałes jak sie caluja i sie "nabijają" z ciebie? nie wydaje mi sie ...wiec uwierz mi ze jak bys zobaczył to by ci tylko nie wiem czy dobrze to napisze ale uswiadomili ze nie masz juz co tam szukac ... oni sie poprostu zakochali i tyle ...

Gość julitta2a

za...a ...,nawet ... nie umiesz zarobic(pracuje w niemczech ale nie daje kasy mezowi)pijacka menda..(nie pije alkocholu}33 lata w zwiazku..chyba za dlugo..