Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malakleryska

Od kiedy zaczyna sie duzo jesc w ciazy?

Polecane posty

Gość malakleryska

bo ja jem jak przed ciaza a jestem we wczesnej ciazy,chyba zaczynam 7 tydzien ( 5 od zaplodnienia) . Pytanie durne jesli ktos jest doswiadczony, ale nie wiem tego naprawde, nie czuje glodu.

Gość babysol
ja najwięcej zjadłam w 8 i 9mc na początku niewiele jadłam, bo miałam mdłości

jestem w 23 tyg ciąży, jem normalnie jak przed ciążą. Ciąża nie oznacza że trzeba jeść za pięcioro:)

Gość anty krowa
Ja jestem w 22 tc i jem normalnie. Moze nawet troszke mniej niz przed ciaza bo odpadly slodycze. Zaczynam jesc mądrzej bo chce kiedys wyglądac jak kobieta a nie jak spasiona krowka na łące :)

Gość malakleryska
acha dzieki dziewczyny, nie wiedzialam czy to normalne czy nie... a mialyscie moze takie uczucie ciepla tam na dole czasami albo bol - to nie sa jajniki- cos jak wiezadla? po obu stronach?

Gość malakleryska
hehe mam ten sam dylemat- nie chcialabym przytyc ale z 2 strony dziwil mnie ten brak glodu ;D

Gość myszczaaa
U mnie były napady jedzeniowe w 6 i 9 m-cu. Wtedy dzieciaczek najwiecej przybierał. A tak pozatym jadłam normalnie.

Gość malakleryska
dzieki wam dziewczyny:) ponawiam pytanie ;) a mialyscie moze takie uczucie ciepla tam na dole czasami albo bol - to nie sa jajniki- cos jak wiezadla? po obu stronach?

Gość w 7 miesiacu dopiero jadlam
wiecej, ale minimalnie wiecej - po prostu ciut wieksze porcje posilkow. przytylam 11kg, z 49 na 60.

wiazadla(ciagnacy bol w pachwinach), bola mnie od 20 tc, niestety do dzis (38tc), do tego piecze spojenie lonowe i miednica= uroki ciazy

Gość Mamusia l
Ja jestem w 7 miesiącu mieszkam koło galerii tam jest mnóstwo fast foodów jak się wybrałam tam po ciuchy ciążowe przed obiadem w galerii miałam rozmiar m ciążowy a po podskoczył do l i musiałam zwracać rzeczy i wymienić na l masakra ciągniem mnie tak do jedzenia że mogę jeść za troje.

Gość gość
Gdzieś tak ok 3-4 miesiąc miałam takie napady ze bym można konia z kopytami zjeść, w sumie do 6-7 miesiąc przytyłam 11 kg a potem to tak byłam w środku pouciekają ze nie mogłam jeść, spac, oddychać ( chodzi o wzięcie głębokiego oddechu)... W ciazy przytyłam 13 kg mam bliźniaków. Najgorszy ból jaki kiedykolwiek przeżyłam był w granicach 5-6 miesiąca miałam tak skopane zebra ze wyłam z bólu to trwało ok tygodnia potem chłopaki sie poprzesuwali i było ok... Powodzenia autorko i zdrówka dla Ciebie i dzieciątka życzę.