Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala mi00

depilacja laserowa śląsk

Polecane posty

Gość mala mi00

Hej dziewczyny. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Jestem brunetką, i niestety borykam się z owłosieniem na ciele od kilku lat. Mam juz dość maszynek, wosków itp. Chciałabym wydepilować, brzuch, pachy, i ramiona. Mam do Was pytanie, czy któraś z Was była na takiej depilacji, i czy mogłybyście mi polecić jakiś dobry gabinet, bo naczytałam się dużo o poparzeniach(jeżeli zabiegi nie są wykonane profesjonalnie). jestem z Bytomia, więc zależałoby mi, aby gabinet znajdował się gdzieś w okolicach, np Katowice, Tarnowskie Góry, Zabrze, Chorzów... Polecicie mi coś? Jeżeli jakaś dziewczyna była już na takim zabiegu, bardzo proszę o opinie, czy to rzeczywiście taka świetna sprawa :)

Witam. Po przeczytaniu opinii również zdecydowałam się na depilację laserem LighT Sheer ! Mam na oku salon Elite Laser Spa w Katowicach. Mają super promocję jesienne,a dodatkowo jeżeli przyjdzie się z koleżanką to jest promocja od 20% ! Czy któraś dziewczyna byłaby chętna ?;) Prosze o kontakt

Gość borusiaa
Hmm... też się zastanawiam nad depilacja laserowa Klinika Estetica z tego co się orientuje w Katowicach wykonuje tego typu zabiegi bardzo dobrze wydaje mi się, że ktoś mi o nich wspominał... jest się czego bać przy takim zabiegu? Był ktoś w tej klinice o której wspomniałam?

Gość Pani doktor 21
Polecam naturalne metody Od wielu lat używam pasty cukrowej. Jestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Na początku kupowałam gotową pastę, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mother 25
Moja koleżanka zdecydowała się na depilację laserem, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Było w sumie bezbolesne. To jest najnowocześniejszy laser. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Kasix 25
Moja koleżanka miała robioną depilację laserową, jak dobrze zapamiętałam, to wybrała laser Palomar Vectus . Jest ogromnie zachwycona. Sama byłam zachwycona efektem. Po pierwszej sesji było widać efekt. To był bardzo dobry ruch. Nie czuła bólu. Spektakularny skutek. Jeśli nie wiecie czy warto wybrać depilację laserową, to każdemu polecam. depilacja-laserowa.bydgoszcz.pl

Gość Sandra 26
Może to was zainteresuje wyszukałam interesującą wyszukiwarkę gabinetów z zabiegami depilacji laserowej. Jest możliwość wyszukiwania według różnych miast. Nic trudnego. Wystarczy wpisać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to znaleźć salon kosmetyczny z oferujący zabiegi depilacji laserowej.

Gość RootGirl 21
Koleżanka mi poleciła fajną stronę o wszystkim metodach depilacji http://depilacja24.pl Fajna sprawa. Zaciekawiło mnie, że istnieje tyle metod usuwania włosów. Od zawsze korzystałam z zwykłych maszynek. Jednak zainteresowała mnie laserowa depilacja. nie wiem jak zadziała laser od depilacji na tatuaż , czy któraś z was depilowała miesjce z tatuażem?

Gość gość
Kurcze szkoda że tak późno się za to zabrałam.! Rewelacja! Po pierwszym zabiegu mam już 50 % włosów mniej. Robiłam najnowszym laserem jaki pojawił się na Śląsku, Diolaze się nazywa, nie boli wcale i po jednej sesji mega efekt. Nie wahaj ie się dziewczyny bo warto!

Gość gość
A czy ten laser boli? Bo ja ciągle czekam na coś bezbolesnego

Gość gość
Diolaze nie boli wcale.