Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_elena_

W KTÓRYM TYGODNIU ZACZĘŁY WAM ROSNĄĆ BRZUSZKI?

Polecane posty

Gość cyki cyki
Ledwo co widać małą kulkę, a i to tylko wieczorem - 16 tc.

Gość przyszla mama....
ja jestem w 8 tyg i juz nie uzywam paskow do spodni

Sweet a myślisz że ja się z tego cieszę że spodni dopiąć nie mogę? :( A mam mdłości i wymioty i jem z musu :(

Wydaje mi sie ze spodni nie mozesz dopiac z innego powodu niz 1 cm dziecko. Wiem jak to jest w I TRYMESTRZE bo tez rzygalam jak pies, nic nie jadlam i ogolnie "malo zylam"

w nieco ponad 20 tyg. wxcześniej miałam wrażenie takiego napuchnięcia ale brzuszek dalej był niewidoczny.

Gość słonik z wąsami ....
ja jestem w na poczatku 13 tygodnia a brzuch mam takiej wielkiosci jak bym była w 5 miesiacu ciązy wiec nie ma reguły

Gość Mokate
po między 20 a 24 tygodniem było u mnie coś tam widać ...

Gość wwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jezuuuuu 'sweet'' to,że ty miałaś tak a nie inaczej nie znaczy, że każda musi też tak mieć. Nie jesteś pępkiem świata :o Jestem na innym forum, normalnym z logowaniem gdzie dziewczyny wrzucaja fotki brzuszków i te szczuplutkie juz ok 8-9 tygodnia zdecydowanie mialy zaokraglony brzuszek- ale tłuszczu ani grama! Wiec nie sugeruj kazda ciaza jest inna..

Gość słonik z wąsami ....
zgadzam sie z toba wwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrr

jestem w 15tym tyg i mam juz brzuchol...a widac bylo ok 11tc juz:)

Gość Mokate
_elena_ nie mów że spodni nie możesz dopiąć bo na mnie moje wszystkie spodnie wchodzą oprócz jednej pary a jestem w 26 tygodniu ciąży.

Mokate tak masz racje kłamie... :O szok :O a to ze ty wchodzisz w spodnie z przed ciąży w 26 tygodniu to też może być dla kogoś chore :O przykre :/

kto mowi ze ejstem pepkiem swiata? poprostu dziwi mnie jak to mozliwe ze dzidzia ktora ma ok 7 mm powieksza brzuch. Poprostu na moje oko troche wyolbrzymiacie to.. Wiem ze kazda juz by chciala miec wieeelki brzuch zeby bylo widac ze ciazowy-bo sama tak mialam, ale to bardzo wczzesna ciaza

Gość cyki cyki
Hehehe, nie KAŻDA. Mi tam dobrze bez ciązowego brzucha, przynajmniej nowych ubrań nie muszę kupować. Nie tak dawno temu pisałam w podobnym temacie o wielkości brzuchów, to też reakcje takie eee dziwne :D Moja przyjaciółka w 7tc miała wyraźną "oponkę" (oczywiście można pomylić np. z przejedzeniem), podczas gdy u mnie do tej pory nic nie widać.

Gość Mokate
_elena_ - 7 tydzien to jest nic za przeproszeniem . Może za dużo jesz temu nie wchodzą na ciebie spodnie ! Ale nigdy nie uwierzę że u ciebie ciążę widać już.

noo, moze nie kazdy:P ja chcialam i tak jak mowie-sama moze widzialam wczesniej ale wiedzialam ze wyobrazam sobie. Tak naprawde ok 20 tc bylo widac. Byl na rowni z piersiami, a piersi mam duze. A pozniej z dnia na dzien wiekszy;)

Gość ja tez mam brzusio
elena nie przejmuj sie, dla tych co nie wiedzą to u niektórych kobiet organizm zaczyna bardzo szybko zatrzymywac wode i stąd to wrażenie że nie można dopiąć spodni z każdą ciąża jest inaczej, ja jestem w 15tyg. a powiem że brzuszek już mam spory, napisze jeszcze na przykładzie koleżanki jak była w ciąży z cóką to miała szybko brzuch i ogólnie do końca bardzo duży, teraz urodziła bliźniaki a brzuszek był maleńki nie ma reguły:)

OK dziewczyny ja stąd znikam, żałuję że założyłam ten temat. Jesteście chamskie i zidiociałe, jak można ubliżać komuś że jego ciąża to nic!!!! albo nie wierzyć że ktoś ją inaczej przechodzi, zastanówcie się co z was za kobiety! Napisałam tylko, to co ja, mąż i mama zauważyli, chciałam poczytać jak to jest u innych z ciekawości po prostu (gdyż nie zapięłam wczoraj guzika w spodniach i się zdziwiłam bardzo) mimo iż wcale nie spieszę się do dużego brzucha bo na razie ciążę przechodzę strasznie gdyż rzygam jak kot i jem z musu a do tego zawsze byłam szczupła. Ale to nieważne przecież. I powiem coś więcej co tu zaobserwowałam. Kobiety w ciąży ubliżają tym starającym się o dziecko, kobiety wysoko w ciąży ubliżają tym które są na początku ciąży a matki ubliżają ciężarnym i tym starającym się. Nie wiem skąd w Was (nie wszystkim oczywiście!!! bo jest grono normalnych fajnych kobietek) tyle jadu i zawiści! Znikam pa

Gość swieczkaaromatyzowana
Zależy od figury przed ciążą. U chudzielca zobaczysz już napuchniętą macicę. Ja jestem wielka baba, z lekką nadwagą, i sama wyczuwam brzuszek w 10. t, ale to właściwie taka twarda, napuchnięta macica. Wziąwszy pod uwagę, że chudnę jak szalona (na słodkie i tłuste patrzeć nie mogę, a jak zjem całą porcje, to od razu rzygać), dłuuuugo tego u mnie nie zobaczą.

nie rozumiem Cie autorko. Zalozylas temat bo chcialas zeby ktos sie wypowiedzial wiec wypowiadamy sie-jak bylo u nas i co o tym myslimy. A Ty twierdzisz ze ktos ubliza. Forum jest po to aby wyrazac swoje opinie-i to robimy, a Ty twierdzisz ze ktos "zidiocial"

Gość ale czekaj czekaj
autorka pytala kiedy wam zaczely rosnac brzuchy a nie zebyscie boginie sweet i mokate wymądrzały sie komu mógł zaczal rosnąc a komu nie :O

W 25 tygodniu jeszcze chodzilam w spodniach swoich. Nie bylo jeszcze nic widac, tylko brzuszek zrobił się twardy :)

Gość barbaramamusia
NIE WOLNO PISAĆ, ŻE KOGOŚ CIĄŻA TO NIC! CO WY DO CHOLERY! UWAŻAJ ŻEBY SIĘ TO NIE OBRÓCIŁO PRZECIWKO TOBIE!

Gość w 17 tygdoniu
byłam na sylwestra nikt nie widział brzucha, w 24 koledzy z pracy się zoriętowali, dość późno jak na bliźniaki;)

Gość Autoryt
Dzis robilam test wyszla druga kreska ale blada ale widoczna bardzo odrazu wsyzla popoludniu drugi test i tez blada kreska ale widzoczna co sadzicie ??? czy moge byc pewna?