Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dziewczyna91

chyba nie będę umiała o nim zapomnieć !!! pomocy

Polecane posty

Gość smutna dziewczyna91

od stycznia spotykałam się z pewnym facetem, 10 lat starszym, zakochałam się w nim na zaboj, on we mnie chyba też w jakis tam sposób sie zakochał... tydzień temu dowiedziąlam się, że mnie oklamywal przez cały czas, że ma żone i dwójke dzieci (2 córke i pół rocznego syna) z żoną razem nie mieszka, rozwodu nie maja, ona sie teraz o wsyztskim dowiedziala. on mówi że jesli mu wybaczy to wróci do niej, powiedział, że chcę abym dalej przy nim byla, że nie może żyć bezemnie, że nie chodzi mu o seks, tylko o wsparcie, o nasze rozmowy, dobrze się rozumiemy... chcę się nadal ze mną w tajemnicy spotykac. a ja nie wiem co robić, marzylo by mi się żeby ich zostawil na dobre i był ze mną... nie umię bez niego życ nie wyobrażam sobie dnia bez niego. co robić niech mi ktos pomoże , rozypuje sie całkiem, boje się że jeszcze chwila i sobie cos zrobie. POMOCY !!!

Gość ujsdhsdgdsdsd
oczywiscie ze staremu ruchaczowi chodzi tylko o seks, nie badź naiwna

Gość smutna dziewczyna91
nie do końca o seks ponieważ spotykalismy się w sumie od grudnia a seks pojawil się dopiero w czerwcu i to dlatego że ja bardzo chcialam... on też ale nigdy nie naciskał.... nigdy nie mialam kogos takiego, przy kim czulam sie tak dobrze no i wogłóle... nie umie sobie ztym poradzić.... wczoraj powiedzial mi że nie umie życ beze mnie bez swoich dzieci i żony...

Gość ujsdhsdgdsdsd
daj sobie z nim spokoj, niech wroci do zony