Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NADIA01121984

Sprzedamy wódkę i napoje

Polecane posty

Witam Serdecznie:) Mamy do sprzedania 5 kartonów wódki Stock Prestige pakowanej po 12 butelek czyli 60 buteleczek tej wódeczki w bardzo dobrej cenie ( 20 zł za buteleczkę 0,5l) kupowana w makro i napoje również pepsi 4 zgrzewki pakowane po 15 (czyli 60 bytelek 1l) oraz jedna zgrewka mountain dew 1 zgrzewka 15 butelek 1l) mirinda 27 butelek 1l (jedna zgrzewka i drugiej prawie pełna) napoje chcemy sprzedać po 2,50 za butelkę mieszkamy w Kielcach wesele mieliśmy 27.08.2011 a to co chcemy sprzedać nam po prostu zostało sami nie damy rady tyle wypić więc stąd ten pomysł:) Zainteresowanych proszę pisać na maila adipox@o2.pl tam podam tel. Gosia

Chrzciny odpadają mamy już 1,5 roczna córeczkę więc jesteśmy po :) a na przechowywanie niestety nie mamy warunków:/...ale dzięki za zainteresowanie:)

Gość Tomek Ktoś
Wszystko byłoby pięknie, ale ponieważ w świetle prawa nie jest to jednak legalne (sprzedaż alkoholu bez koncesji, nawet w formie odsprzedawania)- ja bym jednak nie ryzykował...

Gość no cieszę się
Zostało Wam 60 butelek wódki??? Ja niewiele więcej kupiłam na całe wesele na 90 osób i sporo zostało!

Tyle zostało bo miało być wesele na 160 osób a przyszło 110 i co mam teraz zrobić z taką ilością wódki przecież jej nie wypije :) to też nie jest mały koszt...:/ synek tak ale za jakieś 2 latka...

Gość kjsadhfoew fwjchfoi
"buteleczek tej wódeczki" - matko, piszesz jak male dziecko :O nie rozumiem, skad sie bierze u niektorych ten przymus zdrabniania wszystkiego :O

Gość Jamjpgjawhj
Siostra też miała wesele 27.08 wódki zostało 17 kartonów po 12 butelek, 16 zgrzewek pepsi i jeszcze dużo innych napojów oraz wina. Ale u nas jest gdzie wszystko trzymać.

Gość Maderkaw
pewnie używane :D