Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana snem

interpretacja snu

Polecane posty

Gość zainteresowana snem

Snilo mi sie, ze jechalam autem po polnej drodze przy ktorej stalo moje mlodsze dziecko, a za nim szedl starszy pan (byl zaniedbany troszke, nie ogolony, mial siwa brode, ale nie dluga) i ja jadac ta polna droga chwycilam to moje dziecko i wciągnęłam przez okno, chcialam uciekac, ale ten starszy pan ruszył na mnie z łapami... szarpalam sie z nim, bo chcial mi zabrac mojego synka i obudziłam sie.... Co moze oznaczac moj sen? Nigdy nie snily mi sie moje dzieci...

Gość Donata00
dziecko zawsze to kłopot ktoś chce ci pomóc uporać się z kłopotem ale ty nie chcesz pomocy bo jesteś zosia samosia albo nie lubisz tej osoby

Gość Donata00
a samochód oznacza że chcesz uciec od tego problemu ale on zawsze za tobą idzie a ktoś chce ci pomóc się go pozbyć ale ty nie chcesz pomocy

Gość zainteresowana snem
moj mladszy syn nie stwarza problemów, wiadomo czasem nie słucha jak dziecko, ale jest jeszcze za maly aby stwarzać problemy...

Gość Donata00
dziecko oznacza problem, kłopot nie chodzi o problem z dzieckiem tylko ogólnie

Gość sensensenesne
to ja sie przylacze tu bo moj topik został zignorowany :( 13:10 a mój sen co może znaczyc szlam sobie gdzies i zobaczyłam pieska, zaczęłam sie z nim bawić i nagle z klatki wyszedł mój ex z jakims kolegą...wtedy skapnęłam sie że to jego pies, zerwałam sie i biegłam, lekkko mi sie bbiegło daleko uciekłam w jakieś ciemne mokre miejsce może koszary albo on mnie znalazł...coś powiedział i sam zaczał uciekac

Gość zainteresowana snem
aha mimo wszystko nie wiem do czego to przykleić... Wczoraj przed snem prosiłam sp. mojego tatę, aby mi w czymś pomógł i właśnie taki sen miałam, nie wiem czy mam to powiązać ze sobą

Gość Donata00
pies to zły człowiek pewnie ten kolega uważaj na niego może rozstałaś się z jego powodu z chłopakiem

Gość zainteresowana snem
dziekuje Donatko 🌼

Gość sensensenesne
dziekuje, chociaz bardziej interesowało mnie co znaczyło że uciekam przed nim i to że mnie gonił a jak znalazł to też uciekł...ten kolega nie miał wiekszego znaczenia w tym snie nawet nie wiem ktory to , a rozstalismy sie raczej przeze mnie