Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hardkorowa dziewczyna

mamy ochote na

Polecane posty

trojkacik myslicie ze to glupie czy macie podobne doswiadczenia

u nas maz ja i jakas dziewczyna

to wyszlo z mojej strony ja go zapytalam czy chcialby sprubowac ze to moglabybyc fajna przygoda i o dziwo on sie zgodzil mowi ze chcialby mnie zobaczyc w takiej sytuacji ze to go podnieca zreszta co mnie tez

a teraz mowi ze nie moze sie doczekac realizacji naszego planu a towja dziewczyna dlaczego nie chce?

wychodze z zalozenia ze seks jest dla ludzi w ramach granic oczywiscie mysle ze jesli oboje partnerzy czegos chca to czemu nie wkoncu zyje sie tylko raz

Gość wkjanbsedkjnfcjkenz
choc jestem tolerancyjna dla mnie to poprostu obrzydliwe, przecież to zdrada, mam 23lata, męża, i nigdy bym na to nie poszła, za bardzo kocham meża, aby jawnie się zdradzić,

mysle ze zdrada byloby zrobic to po kryjomu bez wiedzu ukochanej osoby a ze my oboje tego chcemy no ale kazdy ma swoje poglady na rozne tematy

Ja tez uważam, że zdrada to robieni czegoś wbrew woli ukochanego i bez jego wiedzy, a jeśli obydwoje tego chcą to czemu nie. Moja partnerka niestety nie uznaje aż takiej swobody żeby kochać się z kimś jeszcze, z natury jest straszną zazdrośnicą i uważa, że jeśli się kochamy i jesteśmy w związku to jestem tylko jej i nikt inny nie może mnie dotykać. Nawet jej proponowałem czy zgodziłaby się na układ 2m+ona i też nie chciała, stwierdziła, że ja jej wystarczam w zupełności...

kiedys mylelismy podobnie moj maz byl bardzo zazdrosny stwierdzil ze nie dalby rady zeby przylaczyl sie drugi mezczyzna wiec chcemy dziewczyne a mnie wlasnie bardzo podnieca mysl ze moglybysmy obie sie zajac soba nawzajem jak i moim mezem co jemu odpowiada na sama mysl ze moglby to przy mnie robic z inna dziewczyna strasznie sie podniecam wiem wiem zaraz mnie tu zgania świete żony

moze daj jej troche czasu podpytaj jakie ona ma fantazje ktore byc moze spelnicie

sprobuje jakos ja przekonac delikatnie, kiedys powiedziala ze jak juz to chetniej by zrobila to z dwoma facetami niz z inna kobieta, zebym nie mogl sie na nia napalac :D mysle ze powiedziala to troche ze zlosliwosci, no ale byc moze taka opcja by predzej nastapila... a Wy macie juz kandydatke? moze namowie ja i nie bedziemy musieli szukac... :P

nie mamy kandydatki kurcze wlasnie proponowalam mojemu mezowi ze moze malzenstwo ale nie chcial sie zgodzic a ja mysle ze mialabym ochote na sprobowanie takiego wariantu moglobybyc milo :)

widocznie Twoj mąz jest podobnym zazdrośnikiem do mojej dziewczyny i nie potrafi sobie wyobrazić, żeby inny facet robił Ci dobrze, tak samo jak moja dziewczyna nie zaakceptuje innej kobiety ktora chce mi zrobic dobrze... mysle ze moze by sie zgodzili gdybym nie uczestniczyl w akcji a jedynie sie przygladal :P

mysle tak samo masz racje ze oboje sa zazdrosni ale probowalam tlumaczyc mezowi ze jak on to moze z inna a ja nie moge z innym troche dziwne ale nic na sile nie chce naciskac go pod tym kontem mysle z czaem sie zgodzi ewentualnie jak to napisales bedzie sie tylko przygladal wkoncu tu chodzi o czysty seks i przyjemnosc dla nas obojga

mysle ze jakby juz sie zgodzili na swoich warunkach to pozniej, zrobic krok dalej byloby o wiele latwiej. gdyby Twoj facet widzial ze ja patrze jak Ty z moja kobieta robicie mu dobrze, to by pewnie troche wyluzował, podobnie moja kobieta tez by pewnie troche wyluzowała. moim zdaniem milosc uczucie to jedno, a seks to tylko przyjemnosc i dobra zabawa

masz racje trzeba umiec czasami rozdzielic milosc a przyjemnosc z seksu w taki sposob ,przyznaje ci racje rowmiez w tym ze jakbym robila to z twoja dziewczyna a wy byscie sie tylko patrzyli a pozniej do nas dolaczyli to by sie przelamali oboje i mogloby to byc cos mega fajnego :)

mogloby to wypalic ale nie musi, zalezy jaki kto jest zasadniczy i uparty, jak widzisz dla nas to nie problem pomyslec o takim zabawianiu sie, a dla nich juz wielki, trudno mi powiedziec czy tacy ludzie potrafia sie przelamac i wyluzowac, to mi troche przypomina akcje jak namawianie dojrzalej kobiety, ktora przez cale zycie robila to tylko po ciemku i pod koldra do tego zeby wziela do buzi i wyssala az po same jajka xD

faktycznie tylko ze jestem w troche lepszej sytuacji bo moj chociaz na dziewczyne sie zgodzil a twoja laska na nic a jak jest u was w łozku jest otwarta na wszystkie propozycje miedzy wami jest otwarta na wszystko z toba?

mysle ze w kazdej kobiecie drzemie jakas seksualna fantazja tylko problem w tym ze wiekszosc kobiet jest jeszcze zasciankowa a to tak nie mozna to nie wypada czy nie po bozemu ! nie czuje takiego myslenia

z tym nie ma problemu, kochamy sie codziennie, miejsce i pozycja nie maja znaczenia, pelen spontan byle bylo przyjemnie i wygodnie, lubimy sie lizac, ostro pieprzyc, a czasem delikatnie, troche podominowac naprzemian, jedynie anal odpada

dlaczego anal odpada ona nie lubi czy ty nie przepadasz?

obydwoje nie przepadamy jakos z tej swiadomosci ze dupa jest od srania, probowalismy ale nie bylo fajerwerkow, pozniej tylko narzekala ze strasznie ja boli, nawet kilka dni po...

aha no nie kazdy lubi taka forme seksu ja tez nie przepadalam ale moj maz zabral sie za to innaczej i jest super:)

chyba nikt inny nie lubi swintuszyc bo nikt do tematu sie nie dolacza:(

u nas zlotym srodkiem bylo nie zabieranie sie za to odrazu najpierw tzw gra wstepna musial mnie bardzo rozgrzac podniecic wtedy wdrapywal sie tam pomalu kiedy bylam juz gotowa wchodzil delikatnie caly czasami uzywami specjalnego kremu twoja dziewczyne bolalo na oczatku tak jest pozniej juz nie ale jak sie tak kochamy mam mega orgazmy:)

my robilismy tak ze na poczatku gra wstepna, francuzik, po tem klasyczny seksik, pozniej klasyczny ale z paluszkiem w pupie i dopiero anal na koncu gdy juz byla rozgrzana, oczywiscie tez wszystko z pomoca zelu intymnego, tez miala orgazm ale tylko jeden i mowila ze nie tak fajny jak kilka orgazmow podczas klasyka