Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luśka005

chyba sie mu nie podobam

Polecane posty

Gość luśka005

witam... od 3 miesiecy spotykam sie z super facetem, ale chyba mu sie nie podobam:( nigdy sie nie kochalismy chociaz mielismy nie jedna okazje... czesto spimy razem, ale tylko spimy.... czasem zaczynam go dotykac calowac, ale on zastyga jak kamien... kila razy kapalismy sie razem ale do niczego nie doszlo oprocz dotykania... nie wiem czemu on nie chce we mnie wjesc!!! nie wiem czego sie boi... a sprzet ma nie maly i w pelni sprawny:D:D

Gość luśka005
nie wiem co mam zrobic zeby chcial sie ze mna kochac... nie chce nic na sile, nie wiem jak go sprowokowac, chociaz juz probowalam nie raz, on zawsze obraca to w zarty... zaczyna mnie gryzc, albo laskotac:( Kilka razy probowalam go nawet upic, ale tylko przez chwile byl napalony potem szedl spac:( w ogole nie mozna poruszyc z nim tego tematu bo sie zaraz peszy i mowi o czyms innym...

chyba raczej lubi facetów nie lubi kobiet:P to jedna opcja. Druga jest taka ze moze to wynika z jego przekonan-jakis nadgorliwy katolik co seks tylko po slubie. Albo ma powazny problem z erekcja

Gość luśka005
czy mam mu pokazac moja piczke?

Gość luśka005
jaką tylną ? czy chodzi Ci o anuska ?

Dawno dawno temu przed moim pierwszym razem też miałem opory. Nie chciałem wystraszyć ówczesnej dziewczyny. Często rozbieraliśmy się u niej w pokoju i przytulaliśmy się i całowaliśmy ale nic więcej. Mnie rozbierała do naga a sama zostawała w majtkach. Było super ale jakoś nie mogłem sprawy posunąć dalej, aż pewnego razu złapała mnie za małego i popieściła. no i oczywiście szybko byłem gotowy. Następnia u niej randka posunełą sprawy do przodu. Myślę, że poprostu nie chciałem się narzucac. Radzę zrób tak samo. Popieść mu ręką, a najlepiej spuść, a sam zrozumie, że jesteś już gotowa.

Gość jesteś zajebista
a jaki to nie mały sprzęt?

Gość bez opakowania?
to po co piszesz