Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cashmir

Co jej jest? Ciągle piszczy :(

Polecane posty

Moja suczka od kilku dni piszczy. Najpierw robiła to tylko wtedy kiedy się do niej podchodziło i głaskało, a teraz robi to praktycznie cały czas. I kładzie się na przykład, a za chwilę wstaje i idzie w inne miejsce żeby się położyć i tak w kółko. Wygląda to tak jakby nie mogła sobie znaleźć miejsca, nie wiem sama albo piszczy i turla się po ziemi :O Ma do tego tak przeraźliwie smutne oczy i mniejszy apetyt, prawie nic nie je. Co jej może być?:( To zaczęło się nagle, właściwie bez żadnego powodu, nie miała żadnego wypadku ani nic z tych rzeczy.

Nie jest wysterylizowana. Jest taka szansa, że może być w ciąży, ale raczej bardzo niewielka. Czy z tego powodu może się tak zachowywać?

A z jakich jeszcze innych powodów może się tak zachowywać? Może ją coś boli, nie wiem...

IDZ DO WETA I TO SZYBKO!!! z racji tego ze pies tak sie zachowuje przy bolu a jesli to juz trwa u niej to nie ma na co czekac wiecej, twoja psine cos boli i to mocno, bo przy slabym bolu psy zapominaja w zabawie, radosci... nie czekaj dluzej bo ona cierpi!

Bo raczej czytam, że wtedy suka je więcej itd., a moja nie chce właśnie.

a jeszcze przy braku apetytu... albo bol jest naprawde silny, albo jest to powiazane z ukladem pokarmowym...

Gość boseee nogi....
ja na twoim miejscu tez odwiedzilabym weta... to ze ma slaby apetyt.. juz daje do myslenia nie ma co zwlekac moze ja cos boli.

co do turlania, jesli jest ono nienaturalne, to moze to alergia na pokarm, mozemy tu gdybac, ale to jej w bolu nie pomoze...

Wiem, ale dopiero od dzisiaj rana nie chce jeść. To znaczy wypiła trochę mleka.

moj dobis ma problemy ze stawami a apetyt mu dopisuje, nijak ma to sie ze stawami

Cashmir ale to znak tylko ze z dnia na dzien jest gorzej, najpierw piszczala przy dotykaniu, pozniej caly czas, turlanie a teraz brak apetytu... sorry ale na co jeszcze czekasz?

hehehe ja napisałam , ze braw apetytu przez dluzszy czas to objaw gorączki, a piszczenie sygnalizuje albo nadmierną ekscytację albo bol...przy zapalenie stawu np. biodrowego pies bardzo piszczy a dopiero po jakims czasie zaczyna utykac na łape...ogolnie radze isc z nia do weta...

Gość Werunia

Moja suczka piszczy już 3 dni... brak jej apetytu.. za to jak do mnie się przytula to od razu przestaje nie wiem co jej może dolegać..