Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odhyl od normy

przytyłam po porodzie zamiast schudnac

Polecane posty

Gość odhyl od normy

hej urodzilam ponad 2 lata temu, przez cala ciaze przytylam tylko 9 kg, po porodzie po ok miesieacu wazylam tyle co przed ciaza a potem w ciagu pol roku przytylam 10 kg! przestalam karmic piersia i doslownie rzucilam sie na jedzenie. i nie wiadomo kiedy tak przytylam, ze obecnie waze tyle, ile nawet w ciazy nie wazylam. ale musze to zmienic, koniec ze smieciowym zarciem:)

Gość nikowe ew
ja tez przytyłam po ciazy, z tym, ze ja dopiero 5 mc po jestem.

Gość D.BillI
ja przytyłam przez karmienie - miewam wilczy apetyt przez to, a jak tylko pomyslę o diecie to organizm głupieje i jeszcze więcej chce... nie walczę z tym teraz, odstawię i powalczę potem...a odzywiam się niby normalnie, ale potrzebuję więcej:(

Gość odhyl od normy
ja mialam problemy w rodzinie, choroba, smierc bliskiej osoby plus moje egzaminy, tesciowa mi gotowala bo ja bylam wykonczona no i tak sie zaczelo... a ze tlusto i duzo jadlam, widac efekty... ale juz zaczelam z tym walczyc i dobrze mi z tym ze chudne, powoli, ale zawsze cos

Gość a dlaczego piszesz
ze po karmieniu piersia rzucilas sie na jedzenie? To jak karilas to nic nie jadlas czy bylas na jakijs diecie???

Gość odhyl od normy
moja corka miala skaze bialkowa i moja dieta byla bardzo uboga, poza tym po porstu zajadalam stres.

Biorąc pod uwagę wymienione zmiany w sposobach żywienia to nic dziwnego,że przytyłaś.Ale spokojnie - stosując racjonalne i zdroworozsądkowe żywienie na pewno wrócisz do "swojej" wagi i figury.Tylko wykaż się cierpliwością.Powodzenia.