Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi wstyd za polaków i pol

jest mi wstyd za polaków i polski rząd

Polecane posty

Gość jest mi wstyd za polaków i pol

to co się wyprawia teraz na tej litwie to są jakieś jaja, pojechali polaczki do roboty a teraz mącą tam w nie swoim kraju, no żenada po prostu, sama byłam na emigracji przez 2 lata w Anglii pracowałam i nie było takich cyrków, więc nie chcę generalizować bo wiadomo że nie wszyscy polacy są tacy jak ci co na litwę wyjechali do pracy, ale oni na tej litwie to żenada, a jeszcze większa żenada że rząd polski popiera tych bandytów buntujących się przeciw prawu litewskiemu, bo jakby Tusk da ludziom prace w polsce to by te polaczki na litwe wyjerzdzać nie musiały i nie było by problemu, normalnie wstyd być poakiem przez takie zachowanie rodaków za granicą i przez takie postępowanie polskiego rządu, mają swój kraj to jak im się nie podoba na litwie to niech wracają do polski, a nie, nie są u siebie i jeszcze jak zwykle polaczki kombinują i mącą

Gość Zeorinteligencji
Dziecko!! NA Litwe nikt do pracy nie jechał!! tam jest gorsza sytuacja niż w Polsce to właśnie Litiwni do Polski przyjeżdżają.

Gość kslklkdl;kl;k
Jesteś idealnym przykładem " polaczka " nie znającym własnej historii .

Gość ghdfhdhdghdghdgh
jest mi wstyd za polaków i pol- ja pierrodlle kto cie uczył historii w szkole debilko