Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5454

;(

Polecane posty

Gość 5454

mieszkam z chłopakiem jestem w ciazy w 4 miesiacu. on pracuje na brygady . ja studiuje zaocznie w tyg nie pracuje. moj chlopak czas spedza na kompie i tvnie ma czasu dla mnie a ja sprzatam gotuje i piore nie wiem czy on to docenia. 4 ostatnie dni pracowal na popoludnie wyjezdzal przed 13 wracal o 23 i rano wstawal o 11 i trzeba bylo obiad mu zrobic siadala na kompa i do pracy a czas dla mnie ?jak przychodzil to ja juz usypialam. dzis mial wolne i co pojechal do rodzicow o 10 i wroci o 20 jest mi strasznie przykro ze nie rozumie ze chce spedzic z nim chwile wiem ze chce odwiedzic rodzicow ale moglby jakos to pogodzic poprzytulac sie a nie siedzic na lozku a on na kompie. ale jak chce seksu to w momencie sobie o mnie prypomina jeszcze mi mowi ze bierze dwa dni urlopu bo jego siostra ma18 ma tylko dwa dni a jak bd ze mna trzeba do lekarza jechac albo bd sie zle czula to nie mysli poprpstu wyłaczylakmtelefon jak mi powiedzial ze bd o 20 bo myslalam ze bd ok 18 to bym troche spedzila z nim czasu a takto znowu jutro do pracy na rano :(

Gość 5454
siedze i płacze tak mi przykro :(

Gość 5454
nie wem moze przesadzam on pracuje dla nas ale moglby chociaz w wolnym czase zajac sie mna a nie kompem . ja musze myslec o wszytim czy ma uprane uprasowane kanapki do pracy czy ma paliwo no ja juz mam tego dosc . a on sie do mne nie przytuli :(