Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antidotum_24

jestem nieszczęsliwa męzatka, nie wiem co robic..

Polecane posty

Gość głupie babska
biedna jesteś. Sama nam 10 tygodniowe dziecko,mąż pracuje. W sumie to mi pomaga,zajmie się chwilę mała,ale jak wyjde do sklepu-bo nigdzie indziej już nie mogę, bo mąż się boi i od razu dzwoni. Jestem cholernie zmeczona i zaraz idę spać. Trzymaj się i nie czytaj tych bezeziętnych pizd!

Gość takJuzJest
Dokładnie, też myslę, że to pisali sami faceci...

Gość głupie babska
opieką nad dzieckiem to praca w kamieniołomach a gdzie jeszcze dom i usługiwanie mężowi,człowiek nie wie gdzie ręce złożyć,a taka sucz będzie jeszcze krytykować

Gość praca w kamieniolomach
zdurnialy te baby doszczetnie:O to po wychodzicie za maz i rodzicie dzieci skoro to taka mordega

Gość głupie babska
też było mi ciężko po porodzie,miałam cesarkę. U nas jest inny problem,odkąd pojawiło się dziecko ciągle są kłótnie,głównie o mała bo każdy chce dla niej czegoś innego. Razem jesteśmy 4 lata i teraz jest ciężko,nawet bardzo

Usługiwanie mężowi? A co to, Bozia chłopu łapki ópierdoliła czy co? Małżeństwo, to partnerstwo a nie niewolnictwo. Praca w domu jest cięższa, niż biurowa czy insza fizyczna.

Gość głupie babska
ty powyżej masz dzieci? Raczej nie bo pierdoly piszesz.

Gość nooootaaaaa,,,
i to pewnie wina meza

Gość stop_idiotkom
"wielkie mi przestepstwo ze imprezowal i sie spoznil do szpitala. taksowek nie ma?" Pieprzysz jak potłuczona.

Gość głupie babska
mój mąż pracuje po 12 godz. Wraca do domu o 19.00 nikt mi nie powie że cały dzień z dzieckiem to pikus zwłaszcza jeśli dziecko ma kolki i płacze od 16 do 18.00

Gość głupie babska
wypowiadaja sie tu te które dzieci nie mają ,proste

Gość nooootaaaaa,,,
a do czego przy kolce potrzebny maz????

Gość głupie babska
nie do ciebie,do tych kamieniołomow

Gość takJuzJest
Nie mam dzieci ale nie wyobrażam sobie, że gdybym je miała,mój mąż nie interesowałby się nimi tak jak powinien. Myślę, że piszą to faceci lub kobiety o charakterze męczennicy-takie co biorą wszystko na siebie i myślą , że tak trzeba i nie można inaczej.

Gość głupie babska
idę spać bo jestem wykończona. Kocham moje dziecko nad życie mimo że daje nieźle w kość. Pozdrawiam te normalne

NO autorko masz przegwizdane Ale nie które dobrze ci radza, żyj własnym życiem. Mały niedługo do przedszkola ty mozesz poszukać sobie pracy i nie bo nie macie kasy ale by sobie odpocząć:) tak od domu. Zyj włąsnym życiem

Gość takie tam duperele
Mąż powinien wspierać żonę a nie robić z niej niańkę do dziecka i służącą dla siebie. Akurat wiem o czym piszesz bo z moim mężem było tak samo: zero wsparcia, zainteresowania, pomocy. Na szczęście moje małżeństwo już nie istnieje i wiem, że muszę sobie radzić sama :)