Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacz

polaczki

Polecane posty

Gość pacz

doszłam do wniosku, że internet i fora internetowe są przede wszystkim dla ubogich, przede wszystkim w Polsce. Wszyscy narzekają na to jak im źle, politycy starają się ciągle zadowolić biednych, a odsetek ludzi, którzy na serio mają przerąbane i nie są w stanie zarabiać i mieć dostatnie życie jest niewielki. Większość to leniwce, narzekacze i nudziarze, którzy nie potrafią podejmować decyzji i tylko czekają na to, aż ktoś zrobi coś za nich. A jak tylko ktoś napisze, że mu się udało, że jest szczęśliwy to tylko wylewane są na niego pomyje, że nie jest skromny, że jest bezbożnikiem i najlepiej, żeby wyjechał. Nie chcę żyć w kraju, gdzie większość moich rodaków to kretyni, zaściankowcy bez jakiegokolwiek smaku, żenuaaaa

Gość moderatornia zastępcza
żenua to ty masz we łbie gimgówniaro jebana. Jak można na erotycznym ogólny temat założyć ? Wykurwiaj stąd zanim przyjdę i ci napierdolę z piąchy w to tępe ryło 🖐️

Gość pacz
właśnie o tym napisałam :) dziękuję za potwierdzenie mojej tezy :)

Gość No dobra i
Cos mi się widzi, że twój luby Cię dzisiaj porządnie nie wybolcował

Gość pacz
no masz rację...dlatego odstresowuję się na kafe, bo brzydzę się onanizmem i chodzę taka niezaspokojona :(

Uważasz, że jesteś bogata? a może Polaczka? bo ja uważam, że ani to, ani to.Srasz w swe gniazdo, obsrywasz siebie , negujesz miliony Ludzi. I robisz to pod przykryciem pomarańczy.Szoke.Nie masz odwagi. Mój brud za paznokciem ma większą.

Gość No dobra i
"brzydzę się onanizmem i chodzę taka niezaspokojona" Teraz przynajmniej piszesz na temat :classic_cool:

Gość No dobra i
"robisz to pod przykryciem pomarańczy" Jasne. Natychmiast podaj Imię nazwisko i PESEL...