Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka___

chłopak z Iranu, co robić?

Polecane posty

Gość leelou87
no i wychodza z was tzn nietolerancyjne polaczki, co was obchodzi za kogo dziewczyna wyjdzie?? przeciez kobiet w Polsce nie brakuje, zawsze jakas sie znajdzie by wiesc marne zycie przy was.

Gość Karina ruchacz Otwock
Polskie geny k00rewskie z nim zmieszasz?

Gość Zuzka 80
Skad ludzie w was tyle nienawisci. Moze i zwolennikiem takich par nie jestem ale nie potepiam ludzi ktory dokonali innego wyboru niz pospolity polaczek, juz wiem daczego mozna miec dosyc Polski

Gość malutka___
a mowi juz cos po polsku?

Gość patiiii27
malutka___ Uczę go ale ma problem z twardymi spółgłoskami np: sz, cz i trochę to komicznie brzmi. Ale dajemy radę :-)

Gość z tej mąki chleba nie bedzie
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4947627 poczytaj sobie co tutaj ludzie piszą ... ale ty jesteś chwilowoi zauroczona bo oni potrafią zawrócić w głowie ale nie nadają sie na mężów dla nas !Nie ta kultura i religia ... Dzieci MUSZĄ być wychowane w jego religii i bedzie miał gdzies co ty myślisz

Gość malutka___
:(

Gość malutka___
:(

Gość patiiii27
malutka___ czym się przejmujesz?

witaj nie pytaj nas czy zmienić religię, to jest sprawa indywidualna, gdy poznasz dobrze islam i stwierdzisz, że to wyznanie dla Ciebie to ok. Pod żadnym pozorem nie zmieniaj wiary pod wpływem mężczyzny. Dużo kobiet wychodzi za wyznawców islamu, przyjmują go, wyjeżdżają do kraju męża tak naprawde gówno wiedząc o jego zwyczajach. Potem sprzeciwiają się noszeniu hidżabu, segregacji płci. Musisz dowiedzieć się wszystkiego o jego kraju i religii. żebyś później nie była rozczarowana.

Moim mezem jest turek i samaj estem muzulmanka i to najpiekniejsza religia na swiecie a to co pokazuja wam media to dzielo ameryki nie muzulmanow. Ale do Iranu bym sie nie pchala, czesto kultura kraju maogromny wplyw na charakter czlowieka a to juz naprawde powiedzialabym ciezki przypadek. Jesli chcesz z nim byc to zamieszkajcie w kraju europejskim lub innym muzulmanskim, zapraszam do Turcji:) ehh tu jest o tyle wgodnie ze normalnie:)

Dokladnie Haadia! Chociaz jesli jest facet dobrym normalny to Cie do zakrywania glowy zmuszal nie bedzie, a takie rzeczy ustalcie miedzy soba duzo wczesniej zanmim sie zdecydujesz na powazny zwiazek. Na swiecie jest 72 odlamy islamu i tylko jeden jest w pelni dobry. Jest Sunnita? Zapytaj sie go o to. Ja nosze bo czuje sie tak najlepiej, jest to miejsce awret tak wiec zaslaniam. I naprawde jest to bardzo relaksujace ze Twoj facet nie oglada na ulicy wylewajacych sie biustow i golych tylkow!

Gość hujikol890
to na WTC i Londyn muzelmany nie atakowaly, tylko amerykance?

Gość ex prezes wertyp
co robic, powiedziec dowidzenia ;) Haadia to taka nasz ekspertka od Islamu, ale jak jest w bledzie, to ja profesor z tej dziedzinny ja sprostuje.