Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Khattee28

On chce sie oświadczyć w moje urodziny!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość głupia baba z ciebie :P
Skarbie pobudka! Życie to nie jakaś przesłodzona komedia romantyczna. Jeśli tak długo czekałaś na to żeby zostać żona to się teraz ciesz a nie lamentujesz. Zaręczyny to dopiero maleńki kroczek, którego potem prawie się nie pamięta to tylko symbol, najważniejsze jest to co będzie później czyli wspólne życie. Coś cienko to widzę jak ty już robisz z igły widły.

Gość głupia baba z ciebie :P
Ps może nie zdajesz sobie sprawy ale materialistką jesteś i to jak cholera

Gość Khattee28
Przeciez nie napisalam nigdzie ze to dla mnie problem bo osobnego prezentu na urodziny nie dostane????? W ogole mi o to nie chodzi. Chodzi mi tylko i wylacznie o sytuacje. Nie przesadzajcie, ze same nie macie swoich wybrazen dotyczacych takich chwil. Zycie to nie film romantyczny, zgadza sie, ale gdyby facet mial troche wiecej zapalu i checi to zrogranizowalby cos, co dla kobiety staloby sie tym filmem romantycznym chociaz przez krotka chwile. O to mi chodzi. A dzisiejsi faceci sa po prostu leniwi i tyle. Nie chce im sie myslec, organizowac czegos i wybieraja najmniej odpowiedni moment do oswiadczyn. A wy baby jeszcze im to ulatwiacie takim wlasnie podejsciem. Robicie z facetow jakies niedorajdy i jeszcze ich bronicie. W dzisiejszym swiecie to facet jest jak dziecko, trzeba prowadzic za reke i pokazywac co ma robic bo inaczej sam nie pomysli, bo mu sie nie chce.

Gość rogatka
Dotknelo mnie to samo. Tez sie domyslalam, tez urodziny no i stalo sie. Nie bylo tak jak sobie to wyobrazalam, jakbym chciala, ale nie wszystko jest tak jak sobie marzymy. Jestem zdania ze facet w tej szczegolnej chciwli powinien myslec przede wszystkim o partnerce, postarac sie spelniec jej marzenia co do tej chwili. W moim przypadku tak nie bylo. Pozdrawiam.