Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stomach00

LUDZIE BŁAGAM, POMÓŻCIE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Niech mnie ktoś przyjmie do pracy, sama nie potrafię nic znaleźc, mam 20 lat, szybko się uczę, jestem mądrą dziewczyną, mogę pracowac praktycznie wszędzie ( z wyjątkiem niemoralnych propozycji), sytuacja jest troche bardziej skomplikowana, bo zadacie mi pytanie SKORO JESTEŚ TAKA MĄDRA TO CZEMU NIE MASZ PRACY??? ale to nie tak .. muszę znaleźc pracę, aby móc się stąd wyprowadzic, z tego piekła..! PRZYSIĘGAM, ŻE BĘDĘ DBAC O TĘ PRACĘ JAK O NIC INNEGO ... sama szukam, na Gumtree co dzień patrzę, ale kogoś bez wykształcenia nikt nie przyjmieeeee ..! a to nie jest tak!

Gość ciocia dobrze radzi
zanieś CV do biedronki ;)

Gość chlebek z serem
a skąd jestes?

Gość chlebek z serem
poza tym nie wiem czy pracodawca chce kogoś kto sam nawet pracy nie potrafi znaleźć.

Z okolic Krakowa. Chodzę, roznoszę CV, ale jak pracodawcy dowiadują się, że w tym roku będę robic zaocznie ostatnia klasę LO i maturę, to mi dziękują!:(:(:(:(

Gość krups
w Warszawie pracy dla kelnerek jest huk a restauratorzy aż piszczą, myślę że podobnie jest w każdym mieście

No własnie nie jest tak, bo wszędzie jesli szukają to od kopa kelnerki z doświadczeniem , ja go nie posiadam. Perfect nie znam angielskiego, a nie mam na to by zrobic sobie książeczkę sanepidu, która jest w tej pracy niezbędna.

moge zajmowac się dzieckiem, bo mam doświadczenie przy rodzeństwie, mogę sprzątac, pracowac w solarium , w sklepie, pomagac w biurze... naprawdę szybko się uczę i jestem punktualna i pracowita.. pracowałam w ulotkach, ale to nie jest praca, która pozwoli mi się usamodzielnic...! szukam pracy aby zając swój czas i nie siedziec w domu

Gość oiuytrty
pislam na twoim poprzednim temacie ale nie odp szkoda ze masz zobowiazania bo w tedy moglabys wyjechac za granice i pracowac ale jesli masz tu szkole to tez odpada. Moge dac ci swoje gg jesli bys chciala pogadac

Tak, mam zobowiązania i nie mogę wyjechac poza miasto. Nie szukam tutaj koleżanek, bo wtedy kiedy mam doła wolę pobyc sama, także dziękuję za dobre chęci.

Gość oiuytrty
jak nie to nie chcialam ci pomoc moze cos bym dla ciebie znalazla

Temat jest otwarty, ja mam go dodany do ulubionych więc jestem tu co dzień, jeśli ktoś by coś miał to wówczas podam namiary do siebie...

Gość oiuytrty
jak tak to nie ma

Gość ona ma psa i
jakie masz zobowiazanie?

co Ty mnie będziesz straszył/ a ?:D ze jak podam to wtedy tak, a jak nie to nie. Na km widac, ze chcesz się ze mnie ponabijac, a ja nie szukam przygód.

Mam tu szkołe, rodzeństwo i chorą babcię. Muszę byc pod ręką, muszę byc w Krakowie.

Gość ona ma psa i
szkole mozna zmienic rodzenstwo sa telefony gorzej z babcia

nie mogę wyjechac, mam tu chłopaka i ją oraz rodzeństwo. Nie moge chocbym chciała i nie jest to wybrzydzanie.

Gość ona ma psa i
mieszkasz z kims??

Gość ona ma psa i
jak mieszkasz jeszcze z rodzicami to moze niech ci troche pomoga

Gość Alexia De Large
Masz mature?

Gość ona ma psa i
az tak zle w domu to wspolczuje

Gość kobieta:)
ja tez poszukuje pracy!!!!

Gość wieszczy2229
Jak będziesz chciałą naprawde pracować to znajdziesz prace.Ale sama do ciebie nie przyjdzie.Zamiast siedziec na dupiiee przed komputerem to lataj i szukaj.!!!

Przecież chodze, roznoszę CV, dzwonie, wysyłam i co ? i nic. ja tylko ktos sie dowaduje, ze dopiero teraz bede robic mature to mi dziekują. Ja naprawde jestem uczuciwa, szanowałabym tę pracę ponad wszystko. .robiłam w ulotkach, ale to nie daje mi szansy usamodzielnienia się.. chce zrobic tą maturę, isc na studiach i się dalej rozwijac, a póki co nie chce trwac w martwym punkcie.

Gość ona ma psa i
jaki masz kontakt z rodzicami az taki zly?