Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grg3g4g

kilka uwag na temat mezczyzn z czata-!!

Polecane posty

Gość grg3g4g

mężczyźni ci dzielą sie na kilka rodzajów: oto rodzaj najpopularniejszy tzw, dymacz(ruchacz, jebaka itp) pan ten dominuje w okolo 90% wsrod meskiej populacji czatowej pan " dyskretne i bezzobowiazań" to dosc ciekawy typ, mozna zaobserwowac kilka jego odmian -zonaci -wolni bardziej namietni i chetni wydaja sie oczywiscie ci zonaci;) aczkolwiek druga polowka chleba niestety nie jest poinformowana o nietypowym hobby meza no coz bywa... panowie wolni-tutaj tez mozna wylonic kilka odnóg tego stwora: -slynne i dumne ze swojego dziewictwa-zalosne prawiki-samce mlode, jurne, zawsze chetne, cdn...

Gość grg3g4g
pisac dalej/:P?

Gość pyskata i co z tego?
90% sa nieciekawi i wygladaja jak ufoludki :-/

Wiemy już, jacy są faceci na Kafe:) A jakie są koiety?

Gość ...\\\|||///...
Tak w sumie to użeram się z jednym świrem z czata już siedem lat z przerwami. Zrywałam już kilka razy. Boje się że go znów spotkam. Następnym razem chyba go ... Podnosi mi ciśnienie jak, że wszystkie używki i cała chemia z apteki to przy nim pietruszka. Pociąga mnie, a ma tylko ładne uszy. przedwczoraj z nim zerwałam znów a wczoraj poznałam na ty samym czacie inteligentnego fajnego chłopaka, który nic przede mną nie ukrywał i potem pisał z firmowego maila ze wszystkimi danymi. fajny jest