Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatooine:.

Tatuaż tylko dla odważnych?

Polecane posty

ale zawsze można trochę grzeczniej to powiedzieć :P Co do tego czy to akt odwagi - jeżeli ktoś się boi samego robienia tatuażu to może i owszem, ale jak u autorki cała rodzina blisko tematu to chyba jest to dość normalne.

Gość niekoniczny
Jak kiedyś po zabawie paru kolegów nosiło siniaki m.in. pod oczami, to z daleka było wiadomo, co to jest. Dzisaj, nie, bo może koleś oberwał od ochroniarza, a może to tatuaż.:P

Gość niekoniczny
no właśnie widzę, że w rodzinie akceptacja jest, choćby 99% ciała dziewczę sobie pofarbowało.

Gość Carmen_Sandiego
tatuaże się robi od tysiącleci :) kobiety, mężczyźni, dzieci miały tatuaże - w sumie tylko XVII/XVIII i XIX wiek popsuły opinię tatuaży, bo zaczęli je nosić marynarze którzy szukali burd po portach

Gość sexi blondiD***
Moorland Wydaje mi się, że tak strasznie bronisz wytatuowanych, bo sama masz ich kilka, niepewnie się z tym czujesz i chcesz udowdnić samA Sobie, że to jest "cool". Tatuaże u kobiet - żenada.

Gość tatuaże są beznadziejne
tylko szpecą cialo

Gość obyty
Wręcz jest tak, że tatuaże mają wyłącznie zakompleksione osoby. Odważnym i pewnym siebie takie wątpliwe dodatkowe formy ekspresji są niepotrzebne.

Sexi - jasne, mam dwa i nie muszę udowadniać sobie, że są "cool" - myślałam tak zanim je zrobiłam :P