Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to bardzo wazneee

Kilka pytań do Was.

Polecane posty

Gość to bardzo wazneee

Witam.będzie mi niezmiernie miło jesli odpowiecie na moje pytania.proszę aby wypowiadaly sie osoby w zwiazkach. 1.Jestes K czy M? 2.od jak dawna jestescie razem? 3.po jakim czasie pierwszy raz powiedziałes/as ze kochasz?! 4.po jakim czasie pierwszy raz twoja partnerka/partner powiedzial,ze kocha? 5.po jakim czasie sie zareczyliscie? 6.po jakim czasie od zareczyn wzieliscie slub? 7.po jakim czasie zaszlas w ciaze? 8.kto na oczatku znajomosci zrobił pierwszy krok?

Gość htryhtrhtgh
masz duzego??

Gość to bardzo wazneee
to moze ja zaczne: 1.K 2.7 mcy 3.nie powiedziałam 4.nie powiedział 5.nie zareczylismy sie 6.- 7.- 8.Ja

Gość don Huan de Marco
Poproszę o inny zestaw pytań. Te są tendencyjne:classic_cool:

Gość to bardzo wazneee
niech piszą osoby ,ktore sa w stanie odpowiedziec na te pytania...prosze aby pozostali sie nie wypowiadali:)

Gość głupie pytanie ale nudzi misie
1.Jestes K czy M? K 2.od jak dawna jestescie razem? 5 lat 3.po jakim czasie pierwszy raz powiedziałes/as ze kochasz?! nie pamiętam 4.po jakim czasie pierwszy raz twoja partnerka/partner powiedzial,ze kocha? nie pamiętam 5.po jakim czasie sie zareczyliscie? po 8 mcach 6.po jakim czasie od zareczyn wzieliscie slub? po 10 mcach 7.po jakim czasie zaszlas w ciaze? nie zaszłam i nie zamierzam 8.kto na oczatku znajomosci zrobił pierwszy krok? on

Gość to bardzo wazneee
i jeszcze jedno..prosze podajcie swoj wiek i wiek partnera/ki tzn. 1.Jestes K czy M? 2.od jak dawna jestescie razem? 3.po jakim czasie pierwszy raz powiedziałes/as ze kochasz?! 4.po jakim czasie pierwszy raz twoja partnerka/partner powiedzial,ze kocha? 5.po jakim czasie sie zareczyliscie? 6.po jakim czasie od zareczyn wzieliscie slub? 7.po jakim czasie zaszlas w ciaze? 8.kto na oczatku znajomosci zrobił pierwszy krok? 9.ile macie lat?!

1. K 2. ponad rok 3. znaliśmy sie już wtedy ok 2 miesiace 4. po tygodniu xDDD 5. - 6.- 7.- 8.on

Gość marjan kozlovsky (czikago)
1. M 2.od jak dawna jestescie razem? -z kim? 3.po jakim czasie pierwszy raz powiedziałes/as ze kochasz?!-kogo? 4.po jakim czasie pierwszy raz twoja partnerka/partner powiedzial,ze kocha?-nie powiedziała tego 5.po jakim czasie sie zareczyliscie?-żadnym 6.po jakim czasie od zareczyn wzieliscie slub?-nie wzieliśmy 7.po jakim czasie zaszlas w ciaze?- :o ? 8.kto na oczatku znajomosci zrobił pierwszy krok?-ale znajomości z kim?