Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOZCIE :(

błagam pomożcie! - schronisko

Polecane posty

Gość POMOZCIE :(

Kochani, sytuacja jest krytyczna. Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być uśpionych. Błagam was, rozpowszechniajcie tę wiadomość. Może ktoś wziąłby na dom tymczasowy jakiegoś zwierzaka. Będziemy też zbierać karmę, pieniądze na hoteliki, by choć trochę ich uratować. Artur Starosz nr tel. 668249268 Ula Kurek 880822051

Gość kopia z wykop.pl
Skopiowane z wydarzenia na fejsbuczku:Kochani, informacja, która uzyskałam dzis od Pani Dyrektor schroniska zwaliła mnie z nóg - Powiatowy Lekarz Weterynarii wydał nakaz zamknięcia schroniska. Powód: Złamanie zakazu przyjmowania nowych zwierzat - w ciągu wakacji zostało przyjętych ponad 240 psów. Niestety za mało jest boksów - psy rezydują już wszędzie. Po drugie remont schroniska i utwardzenie terenu. Po trzecie brak karmy i kasy. Poniżej wstawiam wypowiedź Pani Dyrektor, która bardzo prosi wszystkich o pomoc!!!!!!!!!!! http://www.wykop.pl/artykul/867839/pozytywny-wykop-effect-potrzebny-na-gwalt/

Gość klodia_klodia
właśnie zbieramy żywnosć koce itd na to schronisko :( nie mamy dużo bo ok 100kg wszystkiego w sobotę mamy wszystko zawieźć do tego czasu jeszcze trochę zbierzemy !! kurde no mam nadzieję że jakos przetrwają:(