Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silnabede90

OD JUTRA GŁODÓWKA KTO ZACZYNA ZE MNĄ?!GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

Gość silnabede90

Zapuściłam się i przytyłam 10 kg przez 2 miesiące od jutra zamierzam nic nie jesc przez 7 dni kto mi pomoże mój org. potrzebuje przeczyszczenia i odpoczynku ! kto ze mną?

Gość Jastarnina
Robilam juz glodowke tygodniowa. Bylo ciezko, ale super efekt. 4 kg , piekna cera itp. Skorczony zoladek i brak apetytu. Ciezki byl pierwszy dzien i czwarty. Dobra od jutra zaczynam z toba. A wiec, co pijemy wode i czarna kawe , pozatym nic ???

Gość Jastarnina
Jojo efektu nie mialam , nic a nic . Zoladek byl skurczony jadlam niewiele i dalej chudlam.

a nie lepiej wlasnie zaczac od zmiejszania posilkow? w ten sposob zoladek tez sie kurczy.. glodowka to chyba jedna z najgorszych rzeczy jaka mozecie zrobic ale robta co chceta

Gość Lady love ty pieprzysz
glupozy. Przy glodowce ogrganizm spala wszystkie bruby organizmu. To bardzo zdrowe, takie oczyszczenie. Za duzo tlumaczenia zebys to zrozumiala. Przy malych ilosciach jedzenia , zaczyna oszczedne spalanie i mozna os schudnac, ale przy prawdziwej glodowce zaczyna spalac od najbardziej szkodliwych warst. Sa kliniki, co glodowka lecza raka, bo go tez potrafi przerobic podczas glodu. Slynna klinika w Bayerach.

mozliwe ze masz racje ale zeby tak 7 dni? nie za duzo? oswiec mnie bo sie na tym nie znam

Owszem, głodówka może być pożyteczna dla organizmu, nawet bardzo, ale jedynie w połączeniu z lewatywami. Inaczej można sobie tylko zaszkodzić jeżeli ma ona trwać dłużej niż 3 dni.

Gość fgsg
dieta kopenhaska to głodówka przez dwa tygodnie

Gość Nie kopenchdzka to dieta
nie glodowka, to troche coinnego. CarrieBradshaw, zro sobie lewatywke i idz spac, po pierdolisz jak niezdrowa doopa