Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzezucha77

Buty - wielka prośba o radę :)

Polecane posty

Gość żartownisia
najlepsze chodaki

Gość jeśli masz dodatki w takich ko
lorach to spoko, ja nie widze problemu. Wg mnie białe buty to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Ja kupiłam sobie popielate, chodzę w nich bardzo często :)

Gość ewafffff
na www.loft37.pl dziewczyny doradzaja buty slubne do sukni !!

Gość no..........
Też słyszałam, że do ślubu nie powinno się mieć z odkrytymi palcami mieć. Nie powinno, bo ponoć przez całe życie pieniądze będą przez te otworki uciekały. ;) A buty ciekawe, tylko nie do białej sukienki. Tak myślę.

Gość no..........
mieć, mieć... sorry! :P

nie ma co wierzyc w zabobony, ja sama planuje miec z odkrytymi palcami:) i tez nie bede miec typowo 'slubnych' butow, bo to strata pieniedzy, wedlug mnie. kup cos, co wiesz,ze pozniej jeszcze zalozysz, jestem na tak:)

Fajne te fioleciki, tylko ja osobiście nie lubie odkrytych palców, wiec jak dla mnie jakby były zakryte to są super. Ja miałam co prawda białe na swoim slubie, ale też nie takie biale zwyczajne tylko normalne i teraz mimo tego nioszę je np do spodni.

Gość taka draka nijaka
Ja bym takich nigdy w zyciu nie zalozyla. Straszna tandeta.

ja nie miałam na mysli zabobonów, nawet o takim nie słyszałam jeszcze ;) ale to chyba niezbyt eleganckie zakładac do sukni slubnej buty z odkrytymi palcami...

ja uwazam ze wydawanie kasy (jakiejkolwiek) na buty ktore mam zalorzyc tylko raz jest bez sensu. ja bede miala buty od vivienne westwood, kremowe z czerwonym sercem. przynajmniej bede mogla w nich pozniej normalnie po ulicy lazic