Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baśkaaa45455445

czy facet zarabiający 1500 jest cos warty?

Polecane posty

Gość baśkaaa45455445

?/

Gość ruda111111
pewnie tak. Za to ty z pewnością nie :-)

Zgodze się, że z pewnością jest więcej wart niż idiotka zadająca takie pytanie:O

Gość mierząc Twoją miarą jest
warty 1500 miesięcznie :P sorry kochanie, tu jest Polska. jak masz szczęście/znajomości/łeb do biznesu tudzież krętactwa, to możesz zarabiać nieźle i żyć na tzw. poziomie. cała reszta żyje za 1500 albo i mniej. ciekawe ile Ty zarabiasz. pewnie wcale albo tyle samo co ten chłopak, bo jakbyś miała dobrą forsę z własnej pracy, to jego majątek nie byłby dla Ciebie aż tak istotny i nie zadawałabyś takich żenujących pytań na forum

Gość dobry dobry
Aha i mamy materialistkę :/ ja jestem z facetem co zarabia 1900 i jest więcej wart niż ci nowobogaccy ze stawką 20.000 :/ wiesz człowieka mierzy sie miarą kultury osobistej, wychowania i stopnia jak bardzo jest Ci oddany a nie pieniądza. Ale skoro patrzysz pierw na grubość portfela to daleko nie zajdziesz

Gość efrsefcdgdegdcrf
ja poznałam człowieka, który zarabiał 2000 zł, od razu oceniłam, że jest bardzo duzo warty, po 2 latach był już moim mężem

Gość ja86sia
dla normalnych kobiet jest wart tyle ile reprezentuje swoją osobowością. dla osób wartościujących względem portfela jest za pewne wart tyle ile osoba zadająca takie pytanie... a dla normalnych osób znacznie więcej niż autor tego typu pytań ;)

Zależy ile czasu poświęca na to by tyle zarobić. Jeżeli na całym etacie to przeciętniak, ale jeżeli tyle zarabia w...