Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fgfgdfvfdvdfd

WESELE

Polecane posty

Go艣膰 fgfgdfvfdvdfd

hej:) mam pytanie...w sobote ide jako osoba towarzysz膮ca na 艣lub i wesele, chodzi o to czy powinnam zaproponowa膰 mojemu partnerowi kupno bukietu dla pary m艂odej albo co艣 takiego???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
jako kobieta to nie wyskakiwa艂abym z kupnem kwiat贸w :) wola艂abym kupi膰 jakies dobre winko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgfgdfvfdvdfd
no i co mam da膰 to wino parze m艂odej przy sk艂adnu 偶ycze艅?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 epchhhhhhhhhhhh
tak, ja tak dawa艂am z moim ch艂opakiem przy sk艂膮daniu 偶yczen zreszta... kwiaty to niby taka tradycja, ale bardziej si臋 uciesz膮 m艂odzi z jakiego艣 winka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bfsbsfvsvdvsdfvfv
Nie wiem kto kupuje jeszcze nie rozmawiali艣my o tym, ale raczej on, zresz膮 w膮tpie czy pozwoli艂by mi sie dok艂ada膰 do prezentu, dlatego pomy艣la艂am o kwiatach...szczerze to nie znamy si臋 a偶 tak bardzo byli艣my zaledwie na kilku spotkaniach i angle on zaprosi艂 mnie na wesele i nie wiem jak si臋 zachowa膰..tzn oczywi艣cie przyj臋艂am zaproszenie ale nie wiem czy pasuej w takiej sytuacji co艣 kupowa膰 czy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alla bamma
nie kupujcie kwiat贸w... zawsze moje kole偶anki kt贸re wysz艂y za m膮偶 kurwiaj膮 , ze co maja zrobic z tymi kwiatami... Najlepiej da膰 kase, a je艣li chcesz jeszcze co艣 to jak膮艣 bombonierke lub wino... A TY CO BY艢 ZROBILA Z np 40 bukietami... ja bym od razu na smietnik wywalila zeby sie po domu nie walalo.. co innego jaka艣 dobra elegancka czekolada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bfsbsfvsvdvsdfvfv
No to chyba b臋d臋 musia艂膮 si臋 dopyta膰 co pa艅stwo m艂odzi sobie 偶ycz膮 wzamian kwiat贸w...no ale w og贸le pasuje mi soc kupowa膰 czy nie bardzo...bo ja tam nikogo nie znam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kup bombonierk臋 albo wino
Z tego b臋dzie jaki艣 po偶ytek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alla bamma
TY jako osoba towarzysz膮ca nic nie kupujesz... Ja teraz mam 2 wesela i to moich kole偶anek wi臋c to ja daje pieni膮ce i kupuje wino, a moja osoba towarzysz膮ca nie.... tak poprostu jest. I tak wogole to ile Ty masz lat, ze o tym nie wiesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alla bamma
pieniadze*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bfsbsfvsvdvsdfvfv
mam 20 lat ale szczerze powiedziawszy to tylko ejdno wesele za sob膮 jako osoba towarzysz膮ca i poprostu nie chce wypa艣膰 藕le dlatego pytam:)czyli mam nawet nie proponowa膰 kupna kwiat贸w etc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alla bamma
Nic nie proponuj... jako osoba towarzysz膮ca twoim zadaniem jest sie tylko pieknie ubra膰, nie spo偶ni膰 i dobrze bawi膰. Mo偶esz zaproponowa膰... ale to jest Twoja dobra wola. Raczej sie nie robi takich rzeczy... Moj ch艂opak jak moja osoba towarzysz膮ca nic nie kupuje, ale rok temu jak to ja bylam osoba towarzyszac膮 to ja nic nie robi艂am. Nie stresuj si臋:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bfsbsfvsvdvsdfvfv
OK, dzi臋kuj臋 bardzo za pomoc:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesienna... r贸偶a
TY jako osoba towarzysz膮ca nic nie kupujesz chwila chwila.....rozumiem, 偶e w przypadku autorki dopiero si臋 niedawno poznali, wobec tego faktycznie, raczej nie kupuje nic.....ale jak kto艣 z kim艣 jest ju偶 rok czy wi臋cej to wydaje mi si臋 偶e mog膮 swobodnie z艂o偶y膰 si臋 na prezent.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bfsbsfvsvdvsdfvfv
No gdyby艣my si臋 znali d艂u偶ej to pewnie by艂am bym bardziej 艣mia艂a i zapyta艂abym go wprost a w tej sytuacji nie wiedzia艂am czy si臋 nie wyg艂upi臋 pytaj膮c o kupno kwiat贸w...P.S. byli艣my dopiero na 4 spotkaniach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ble le le
ja jestem ze swoim ch艂opakiem 7 lat i jak jest wesele u jego rodzinu lub znajomych to on placi a jak u moich to ja... Oczywi艣cie mo偶na sie dogada膰 w tej kwesti. To jest tylko i wy艂膮cznie sprawa pary. To tak samo jak ze studni贸wk膮... :P placi sie za swoj膮 osobe towarzyszac膮 tak wypada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesienna... r贸偶a
no oczywi艣cie sprawa indywidualna :) Ja jestem ze swoim ponad rok, mamy dwa wesela i na obydwa si臋 sk艂adamy. Nie dajemy bardzo du偶o, ale jednak gdybym to ja tylko mia艂a placi膰 to sporo by mnie to kosztowa艂o. To ju偶 jest zwi膮zek a nie dopiero pocz膮tek znajomo艣ci. W zesz艂ym roku by艂o wesele mojej kole偶anki, byli艣my ze sob膮 dopiero ponad miesi膮c i to oczywiste 偶e wtedy ja p艂aci艂am calo艣膰. Bo tak wypada.

Udost臋pnij ten post