Wiewiora83 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Hej Dziewczyny. Mam taki problem. Otoz staramy sie z mezem o drugiego dzidziusia. Problem polega na tym, ze po stosunku sprma wyplywa ze mnie praktycznie od razu :/ Wczesniej (przed pierwsza ciaza i w tarkcie) nie zauwazylam tego. Ostatnio po tym jak sie kochalismy postanowilam potrzymac troche pupe w gorze (ponoc pomaga ;) ) ale jak powrocilam do pionu, to nie zdazylam nawet dojsc do ubikacji...wszystko wylalo sie po drodze :( Czy ktoras z Was miala takie doswiadczenia, badz orientuje sie czy ma to wplyw na zaplodnienie? Bede wdzieczna za jakiekolwiek porady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dokładnie jak pisze Napisano Wrzesień 6, 2011 grawitacja, moja droga. Sperma zawsze wypływa -nie wsiąknie przeciez. Nie ma to żadnego wpływu na zajście w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlaIAndrzej Napisano Wrzesień 6, 2011 Trzeba pamiętać,że konsystencja nasienia zmienia sie u mężczyzny niemal codziennie... Widać teraz jest bardziej wodnista. U mnie jest na odwrót - kiedyś wypływała BARDZIEJ, co nie znaczy,że teraz nie wypływa wcale.... ot, życie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Sperma służy do przeniesienia plemników do wnętrza pochwy, nie musi ona mieć kontaktu z jajeczkiem, żeby doszło do zapłodnienia, wystarczy, że plemniki będą miały. A to już jest ich problem, żeby sobie dopłynęły do jajeczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miska 81 Napisano Wrzesień 6, 2011 My tez sie staramy i mieliśmy podobnie ale od jakiegoś czasu nic nie wypływa. Czyli konzystencja sie zmieniła. Mąż zaczął brać selen. A może ktoś wie jak jest lepiej czy jak jest rzadrza czy gęstsza w przypadku starań ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddsdddssd Napisano Wrzesień 6, 2011 sperma ZAWSZE wypływa moja droga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiewiora83 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Dzieki za odpowiedzi :) Nie, no ja wiem, ze cos tam zawsze wyplywa, ale u mnie nigdy nie wyplywala tak jak teraz..No ale moze faktycznie ma to zwiazek z konsystencja. Nie pomyslalam o tym. To tylko sprawia takie wrazenie, ze jak wszystko ze mnie wyleci to jakim cudem ma zaplodnic ;) Ale oczywiscie wiem na czym polega zaplodnienie, w koncu juz jedno dziecko mamy. Co do pytania kolezenki wyzej..to tylko takie moje osobiste odczucia..chyba gestsza lepsza :) Choc tak naprawde nic na tem temat nie wiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach