Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gr3h3h34h

jest ktos z poznania ?? moge zapytac o dojazd??

Polecane posty

Gość gr3h3h34h

plis

Gość gr3h3h34h
z mostu dworcowego potrzebuje sie dostac tramwajem na awf a jakies durne przebudowy są i nie wiem czym dojechac:/ czy dojade 6?? bo patrze ze jakies objazdy sa prosze sprawdz;/ ja rzadko jestem w poznaniu

Gość Wielkopolanka z Wielkopolski
Na AWF dojedziesz 6, ale wyjdź na Dworzec Zachodni, bo ona jedzie teraz od Głogowskiej - Kaponierę remontują :o Tutaj masz link http://poznan.jakdojade.pl/

Rozgrzebane sa glownie Rataje, jezdzi komunikacja zastepcza od Staroleki do Czecha i od Lecha do Politechniki Ja w sumie nie jezdze tramwajami, mieszkam i pracuje na zadupiu :)

Gość gr3h3h34h
wlasnie nie za bardzo;) bo mam kolanko uszkodzone wiec wole nie z buta ale zobacz np tutaj http://www.mpk.poznan.pl/komunikaty/119-remont-ronda-jana-nowaka-jezioranskiego-przesuniecie-terminu-zamkniecia-ul-roosevelta 03 września 2011 (sobota) rondo-jana-nowaka-jezioranskiego-mInformujemy, że w związku z odwołaniem prac na ul. Roosevelta z dniem 3 września br. nastąpią zmiany w przebiegach tras niektórych linii tramwajowych i autobusowych. Linie tramwajowe nr 8, 10, 11, 12, 14 i 18 kursować będą przez ul. Roosevelta, a nie przez ul. Towarową. Linia nr 5 będzie zawieszona, a tramwaje linii nr 6, 7, 13, 15 i 16 będą kursować na zaplanowanych trasach objazdowych związanych z remontem ronda Jana Nowaka-Jeziorańskiego. Komunikacja tramwajowa Linia 6 Miłostowo Warszawska Jana Pawła II rondo Rataje Królowej Jadwigi Most Dworcowy Głogowska Hetmańska Reymonta Grunwaldzka Budziszyńska/Junikowo Linia 7 Budziszyńska Grunwaldzka Reymonta Hetmańska rondo Starołęka Zamenhofa rondo Rataje Jana Pawła II rondo Śródka Zawady sama nie wiem czy jedzie czy nie;/

No dokładnie, jakieś 15 minut szybkim krokiem, to są 3 przystanki.

Gość To jak już tu mamy zlot
Poznaniaków, to podpowiem, że 12 też dojedziesz. ;) Ja właśnie na PKP się wybieram. :d

Ale prawie, od Bałtyku jechała z Junikowa :o

Gość gr3h3h34h
a pisza ze remnont kaponiery do[piero od 8 wrzesnia

Przeciez Ci dalam linka do rozkladu aktualnego od 3 wrzesnia Jak byk jest napisane: # Dworzec Zachodni # Most Dworcowy # Dworzec PKS # Półwiejska # AWF

Gość To jak już tu mamy zlot
Ja przejeżdżam koło Kaponiery codziennie i jak na razie, nic tam się jeszcze nie dzieje...

Gość kochanie mojhe
z papcia parę minutek

Gość gr3h3h34h
czyli jedzie:D dzieki

Gość gr3h3h34h
z papcia nie moge;/ mam kolano uszkodzone i wlasnie do ortopedy bede jechac w tamte okolice z przesiadka

Gość kochanie mojhe
to ja cię mogę podwiezc

Gość gr3h3h34h
nie dziekuje;) jesli ten tramwaj jedzie to bede miala do przejscia pare krokow i na autobus pod sam gabinet:)

Gość kochanie mojhe
szkoda