Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 25444yy

jestem zaślepiona idotką

Polecane posty

byłam z facetem, pierwsza miłość pierwszy sex pierwszy sex, zostawił mnie itd, nie kochał po pół roku wrócił bo inna go zlała, ja go przyjełam zwiazku nie chciałam, bo nie mam do niego zaufania, ale spotykamy sie, sypiamy ze soba, całujemy sie..a ja nie umiem przestać a przez te pół roku o nm zapomniałam a teraz wszystko wróciło:O moze nie ejst to takie uczucie jakie wtedy było ale widze, ze w jakis sposob jestem uzalezniona od niego:O masakra mam 25 lat a drugi rok marnuje na niego

Gość tak faktycznie
byłeś idiotą,no to teraz masz

Gość belllaaaa
zostawił cie raz, zostawi i drugi raz ... ogolnie ... pierwsze koty za płoty... takiego kwiatu to poł swiatu ;) :)

wiem, ze nasze drogi rozejda sie jak jedno albo drugie kogoś poza ja w dodatku, jak se z nim spotykam przestaje myslec o innych facetach..bo wiem ze gdzies jest on..i to jest bardzo kiepskie podejscie:O w dodatku spotykam sie z nim w tajemnicy przed wszystkimi..co tez jest wkurzajace

Gość nie zostawił i nie zostawi
bo on nie z tych co zostawiają:-P ,pomimo tego że....

Gość belllaaaa
"nie zostawił i nie zostawi bo on nie z tych co zostawiają ,pomimo tego że...." przeciez juz raz sobie polazł

Gość nie zostawił i nie zostawi
bo on nie z tych co zostawiają:-P ,pomimo tego że....

Gość belllaaaa
pierwsze koty za płoty...jeszcze "wiele" milostek przed toba ;)

Gość ciężko się
odciąć

Gość belllaaaa
"ciężko się odciąć" nie jest tak ciezko jak wam sie wydaje

no własnie juz trace nadzieje, skoro przez 25 lat nikogo nie poznałam..to czy w nastepne lata kogoś poznam to był jedyny facetz którym byłam..a nie był to zwiazek o jakim marzyłam:O

Gość belllaaaa
"no własnie juz trace nadzieje, skoro przez 25 lat nikogo nie poznałam..to czy w nastepne lata kogoś poznam to był jedyny facetz którym byłam..a nie był to zwiazek o jakim marzyłam" i co? w zwiazku z tym miłosc nie istnieje? zakochasz sie kiedys jeszcze kilka razy ;) az w koncu zdajdziesz takiego który równiez cie pokocha i bedzie chcial zostac z toba "na wieki " ;) jesli nie poznasz ludzi i nie bedziesz miała porównania miedzy facetami (chodzi o rozmowe i ich styl bycia) nigdy nie bedziesz wiedziała czy trafiłas wlasnciwie...

Gość jakie to
infantylne:D

no własnie w czasie jak z nim nie byłam..to własnie poznawałam i co dupa..byli beznadziejni:D bynajmniej nie jestem wybredna on zreszta ani ciacho, ani wielki intelektualista, ale lubie jego towarzystwo i nadajemy na tych samych falach itd...i jest ta nieszczesna chemia:O

raz cie zostawił, zostawi cie i drugi. ten związek nie ma zadnych perspektyw. miałam kiedys podobna stytuacje i wiem co pisze. jakby mu na tobie naprawdę zależało to by nigdy nie odchodził. masz 25 jesteś juz w takim wieku, że wypadałoby żebyś miała stałego faceta, a nie takiego typka co skacze z kwiatka na kwiatek. on się tobą znowu zainteresował bo nie było żadnej innej a oku! przejżyj dziewczyno na oczy. żal mi tych wszystkich dziewczyn z kafe, które stękają i łudzą się ze ci ich faceci naprawdę ich kochają i tłumaczą sobie wszystkie ich wybryki na różne sposoby,. Ogarnij sę laska! chcesz być w życiu szczęsliwa? mi się wydaje ze nie chcesz. on cię zostawiła a teraz jak wrócił to mu jeszcze dupy dajesz! żałosna jesteś. wez myślenie nie boli. i tak z nim będzesz bo jestes głupiutka i naiwna. ale wiadomo jest że poużywa sobie troche a potem cie zostawi dla innej. naprawdę chcesz jemu i wszystkim okól udowodnić ze jesteś taka pusta? mi się wydaję że chcesz.

ale ja nie chce do niego wracac.. miał byc powrót ale ja powiedziałam ze nie chce..ale i tak sie spotykamy:O

Gość DOO AUTORKIII
hej ja mam bardzo podobna sytuacje do Ciebie podaj maila to sie odezwe :))

Gość baśka mi ukradła nicka
No ale z czym masz problem? Skończy się to jak Ty kogoś poznasz, albo on. A na razie korzystaj ...

nie podam:P tu moge pogadać;0

Gość powiem i napisze
tu to se najwyzej poklikacie i g... zrobicie.Masz tak,bo chcesz,bo nic innego nie umiesz zrobic czy znalezc sposobu.Najlepiej niech kafe to za ciebie zalatwi:P