Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynajmekawalerkewarszawie@wp

Dom do wynajęcia dla dwóch studentek! Zielone płuca Warszawy!ZAPRASZAM!

Polecane posty

Elegnacki, urządzony ze smakiem, dwupiętrowy dom wraz z tarasem i ogrodem o wielkości 70m2. Dom- 157m2. Piwnica, dwa piętra, Okna i schody. Klasa i szyk. 2 minuty od stacji metra Umiejscowiony na Żoliborzu. Dom dla dwóch studentek. Kosz: 8600 zł plus opłaty 900 zł. Kaucja 15 000 zł. Zapraszam! wynajmekawalerkewwwarszawie@wp.pl

Witam, dla studentek, gdyż są one bardziej odpowiedzialne niż inne osoby. ZAPRASZAM!

Gość ertyyyy
za 10 tysięcy to ja mam z góry opłacone mieszkanie w Krakowie w centrum :D:D !

Gość ertyyyy
z góry za rok * konkretnie 10 miesięcy :D ciekawe, którą studentkę będzie stac :D wynajmowac taki dom :D i na co im taki wielkie i kacuja 15 000 uśmiałam się to chyba prowo :D

Witam, Kraków to nie Warszawa. I nie mówimu o mieszkaniu a o domku. Zapraszam!!!!!

Gość chyba maż Tobie
co jakis czas pojawiaja sie tu takie bzdurne ogloszenia, mieszkan dla studentek po strasznie wysokiej cenie :D na cholere studentkom dom za 10 tysiecy z klasa i szykiem? w 157 metrach to by ich moglo 20 mieszkac i wtedy moze bylby sens :D studentki raczej nie maja za wiele kasy zeby na bzdety wydawac...

Gość ertyyyy
no właśnie o to chodzi, że studentki są z reguły biedne i miałyby płacic 10 tysięcy za dom, skoro moga miec mieszkanie za 1500 np we dwie? moj dom rodzinny ma 180 m i na 2 osoby to za duzo ... " Kraków to nie Warszawa" - no i chwała Bogu :D

Gość czy to podstawad
prowo - studentki nie są odpowiedzialne! jakbyś szukała odpowiedzialnej osoby to najlepiej rodziny z dochodem na dwie osoby z jednym czy dwójką dzieci w wieku 27-36 lat... debilko studentki imprezują, dają doopy, mogą też mieć hiva i inne zarazki

Witam, to że nie stać niektóre osoby z tego forum, nie znaczy że innych też nie stać. Nasze mieszkania rozchodzą się w tempie eskpresowym! Zapraszam!

Gość chyba maż Tobie
a czemu proponuje Pan te mieszkania studentkom? przecież lepiej o dom zadba młode małżenstwo, ktore będzie traktowac go jak swoje gniazdo, a nie tymczasowe miejsce, poza tym chyba latwiej znaleźć dorosłych ludzi, ktorych na to stac, niz studentki? i czemu studentki, a nie studenci (chlopcy) ?

Witam, jak już wcześniej napisałem, studentki są bardziej odpowiedzialne i spokojne. Zapraszam!

Gość flow
ty autorze zajmujesz sie wynajme mieszkan/ domów zawodowo? bo to twoje nie pierwsze ogloszenie poza tym jestes.... delikatnie mowiac malo zorientowany ktora studentke stac placić co miesiac 9 tysi?? to trzeba kogos kto ma prace i to baardzo dobrze platna !!!

Gość sddddddddddddd
jak ktoś ma tyle kasy na wynajem to prędzej sobie kupi sam mieszkanie czy nawet dom postawi :D to jakieś prowo.. co za studentka 20 tyś zarabia? bo rozumiem, ze jak ktoś sobie za 10 tyś dom wynajmuje to conajmniej drugie 10tyś ma na bogackie zycie.

Gość dididididid
aha czyli to nie kobieta a facet to jużwiadomo po co mu to. autorze pamiętaj że studentki często są p[askudnie brzydkie i niezadbane, bedziesz ruchać taką raszple? bo klienci raczej nie

Gość chyba maż Tobie
studiowałam 5 lat i mieszkałam w 3 roznych mieszkaniach przez ten czas, z różnymi ludźmi i nie podzielam Twojego zdania, ale ok ;-)

Gość flow
to że nie stać niektóre osoby z tego forum, nie znaczy że innych też nie stać. to po co tu piszesz?