Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniela88

zrozumialam ze go kocham jak odszedł?!

Polecane posty

Gość Aniela88

Znalismy się tylko 4 miesiące ale przez ten czas pokazał mi co to znaczy kochać ,byl dla mnie cudowny .Przedstawił mnie swojej rodzinie mielismy juz plany.Ale wszystko zepsułam ciagle byłam na niego zła , krzyczałam zrywała.2 dni temu powiedział ze ma dośc ze nie da tak dłuzej .Zrozumialam ze go kocham i zaluje ze tak bardzo go raniłam ale bałam sie być kochana przez męzczyzne poniewaz wczesniej to ja kochałam i ktos mnie ranil.Tak bardzo zalezy mi na nim ale czasu nie cofne.napisalam mu wczoraj 2 wiadomosci nie odpisal dzis napisalam mu zeby dal mi ostatnia szanse to stwierdzil ze to jest toksyczny zwiazek i mam juz wiecej do niego nie pisac,blagalam go w smsie zeby mnie nie zostawial i dal mi szanse bo tak bardzo go kocham,chwile temu napisalam mu ostatnia wiadomosc i nie mam zamiaru juz sie odzywac bo wiem ze to nic nie da.jest szansa ze za pare dni odezwie sie jak przetrawi to wszystko.dawal mi wiele szans i za kazdym razem zachowywalam sie podle w stosunku do niego a teraz jak go stracilam zrozumialam ile dla mnie znaczy.W tym momencie dzieli nas ok 2ooo tys km gdyby tak nie bylo dawno wsiadlabym w pociag i pojechala do niego

Gość jrheg gbcjcv
to nic nie da ;p malo pocieszajace ale ja tez tak mialam