Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notrol

Zdecydowałam się na życie z dziećmi i to była najlepsza decyzja w moim życiu!

Polecane posty

Gość notrol

Rozwijam się mam swoje pasje jem i pije co chce podróżuje (jeszcze w tym tygodniu lecimy na wakacje) korzystam z zycia i nie daje sobie narzucic niczego z czym bym sie nie zgadzala mam córkę, która jest cudem świata polecam wszystkim ! ! !

Hehe. Ja zdecydowalam sie na bez dzieci. Ale to czy sie nam zycie uda czy nie, zalezy od nas. I w jakim typie zwiazku, w jakich rolach bedziemy szczesliwe

Gość jsnaj
Calluna dokładnie:)

Gość mama zaraz dwojeczki
Notrol - ja tez i zgadzam sie z toba w calej rozciaglosci (oprocz corki, bo narazie mam synka, ale zaraz i corcia sie pojawi :D No i moze oprocz tego picia, ale jeszcze jakies 6 tygodni... :)

Gość no nie do konca sie zgodze
moj zwiazek do konca szczesliwy nie jest, doiero corka dala mi szczescie i ona jedna mi sie udala

Gość a ja z tej strony
Dodam swoje, zdecydowałam się na życie z dziećmi i dzięki temu: -w moim życiu pojawiła się misja, cel i sens życia -jest ktoś obok mnie kto kocha mnie bezwarunkowo, potrzebuje mnie, tęskni... z wzajemnością! -odkryłam nowe umiejętności, stałam się lepszym człowiekiem - bardziej cierpliwym, pracowitym, asertywnym, lepiej zorganizowanym, wrażliwym, delikatniejszym, zaczęłam interesować się psychologią emocjonalną, czytać, rozwijać się, otwierać na swoje uczucia i emocje -lepiej się odżywiam (nauczyłam się gotować, piec, poznałam zasady zdrowego żywienia przez co lepiej się czuję i wyglądam!) -częsciej mobilizuję się do aktywności fizycznej -poznałam wiele ciekawych osób, rodzin -potrafię oddzielić sprawy wazniejsze od mniej waznych .... mogłabym długo długo wymieniać.. w każdym razie dopiero gdy urodziłam dziecko poczułam się prawdziwą kobietą, spełnioną... która czasem płacze - ze szczęścia...