Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomeek z torunia.lat 21

moja dziewczyna konrta sliczna kolezanka

Polecane posty

Gość bellaaa
ZAMECZYŁES JA SKURWYSYNIE STERCZAC I ŁAZAC ZA NIEM NIE PRZYJMUJAC DO WIADOMOSCI SŁOWA "NIE"!!! wiec panna teraz sie boi ze kazdy moze jej to zorbic i wymusisc na niej wszystko co che

Gość bring
Przede wszystkim facet musi być konsekwentny w działaniu. (Wyczuwam, że u niego będzie to trudne, sam nie wie na czym stoi.) Ale robisz tak, że albo podejmujesz się zwalczania tego problemu, bo Ci na niej zależy, albo z nią zrywasz. Nie ma nic gorszego, niż wypośrodkowane działanie, że najpierw uświadamiasz ją, że ma problem natury psychicznej a później się poddajesz i od niej odchodzisz. Nie dość, że ciosem dla niej będzie Twoje odejście to jeszcze odczucie, że zostawiłeś ją, bo ma jakiś problem psychiczny. Zaniży się jej samoocena i co gorsze, jeśli faktycznie ma fobię, to doprowadzi ją to depresji. Zacznij najpierw ustalenie w jakim miejscu w relacji z nią jesteś, a później zadecyduj, czy podejmujesz się walki o nią, czy nie. Konkrety, chłopie.

Gość LoveB.
bella a Ty jestes normalna? Wydaje mi sie ze nie :O Wez skoncz.

Gość bellaaa
a czlowiek wystajacy w zimie pod oknem jak psychol i nie przyjmujacy do wiadomosci słowa nie jest normalny???? bo mi sie wydaje ze chora jest przez ciebie :) własnie ...

A nikt nie pomyślał, że może on z tą pizzą wyleciał z nienacka, a ona po prostu nie była ubrana wyjściowo, tylko miała na sobie jakiś powyciągany sweter albo nie miała makijażu i po prostu wstydziła się pójść? Albo nie miała kasy przy sobie i pomyślała, że może trzeba się będzie po połowie składać na tą pizzę? A Wy ją od razu do psychologa wysyłacie...

Gość zgadzam się z powyższą
opinią.Może Olka nie miala wtedy ochoty na wyjście na jakąś pizzę,moze miała gorszy dzień,moze nie miała kasy lub humoru.Ja tez wolę zamówic pizzę do domu bo nienawidze jak jem,sos mi ścieka po brodzie i każdy się gapi:oPoza tym potem wkurwia mnie brak możliwości umycia zębów i siedzi potem czlowiek caly upaprany pizzą z resztkami żarcia między zebami:o

Dziekuje za wiele odpowiedzi:) w kazdym razie zastanawia mnie na fobia. no ale ona kiedys byla bardziej otwarta. a teraz po prostu nigdzie nie chce isc. Mowi ze to dlatego ze przytyla 5 kilo! nawet jesli to tego wcale nie widac, zreszta co to za problem. a na ta pizze zgodzila sie zeby pojechac, ale w ostatniej chwili zaczela plakac. po prostu nie moge jej zrozumiec.

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jaka fobia ludzie!!!!! wielcy mi psycholodzy :D tak jak napisal, zrubla 5kg, na dodatek ejst domatorka...no nieee:D dokladnie tak , jak nadpobudliwym dzeiciom przsypisuje sie ADHD :) ona ma taki charakter, radze sie przyzwyczaic :)

Gość do tomka z torunia
mialam kiedys chlopaka tesz tomka i tesz z torunia byl poprostu naj naj naj lepszym najcudowniejszym niestety juz nie zyje po wypadku ale jak slysze imie tomek to tak mi sie radosnie w serduszku robi zycze powodzennia i pozdrowionka znad morza

No cóż. Czyli wszyscy sa zdania ze Nina to idiotka (a ja glupi jestem- przez chwile nawet chcialem byc z nia!), a Ola ma albo fobie albo to po prostu domatorka.

ja nie jestem zdania, ze Nina to idiotka, bo po prostu jej nie znam. Byc moze wypila i zbyt duzo poweidziala (to sie zdarza, nie pochwalam, ale TO SIE ZDARZA!), moze teraz tego zaluje.. Nie wiem, nie bylo mnie tam, wiec nie bede nikogo od idiotek wyzywac:) po prostu Nina lubi poimprezowac (z tego, co napisales - dokaldnie tak jak i Ty), lubi przebywac w towarzyswtwie.. :) a Ola to jej przeciwienstwo - nie lubi wychodzic, zapewne nigdy tego nie polubi. Woli spedzic czas np. przed tv w domu, pewnie przytulac sie itd.. Za to Ninie przypisalabym goracy temperament - choc tak tylko pisze na czuja, bo tak jak wczesniej wspomnialam - NIE ZNAM JEJ!:) Tak jak juz pisalam - przezylam podobny zwiazek, tez kilkuletni. Calkowita roznica charakterow, jak u Was (a niby przeciwienstwa sie przyciagaja...;) ). No coz, moglam wczesniej to zakonczyc. Teraz naprawde jestem szczsliwa - z kims, kto jest do mnie podobny, mamy te same pasje, hobby, uwielbiamy spedzac czas w ten sam sposob. Zycze Wam tego samego :)

Gość jbhigx
mi to wyglada na fobie, nie jestem psychologem ale sama mam fobie spoleczna. tez czasem chce gdzies isc a jak juz tam dojdziemy to PANIKA! pozniej jest mi głupio ale taka juz jestem rozstan sie z ta dziewczyna bo ty jej nie akceptujesz taka jaka jest (siedzi w domu), wolisz badziej szalone kolezanki a dziewczyny juz ie zmienisz...w ogole jakis gówniarz jestes

to wcale nie musi byc fobia,najprawdopodoniej nei jest, w dzisiejszych czasach naduzywa sie pojec z zakresu psychologii... autorze - spojrz sobie na temat swojego postu - "SLICZNA KOLEZANKE", po czym pisales, ze Twoja dziewczyna Cie nie pociaga... I nagle, po paru wypoweidziach na forum, zmienaisz drastycznie zdanie, pod wplywem wypowiedzi nieznajomych osob - cos mi tu nie gra, udajesz, teraz calkowicei zmeiniasz front. wydaje mi sie, ze Twoja pierwsza wypoweidz byla prawdziwa i tak naprawde odzwierciedlala to, co myslisz. Pozdrawiam

pisalem to pod wplywem emocji. jeszcze mialem kaca i przed oczami Nine. tyle ze ona mnie pociaga seksualnie, ale jest zbyt szalona. ja tam lubie czasem gdzies wyjsc, ale nie imprezuje co tydzien...