Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka cekoladowaa

mój chłopak nie chce anala:(

Polecane posty

Gość Milka cekoladowaa

Raz zapytalam czy nie chcialby zebysmy zrobili to w inną dziurkę (bo gumki się skonczyly, a tabletek nie lykam) a on sie skrzywil tylko i powiedzial "wez przestan". zrobilo mi sie przykro:(

Gość facet,dkst482ksb6sk
ja Cie chetnie bede anal izował

Gość Milka cekoladowaa
wielkie dzięki:( no a wy nie macie problemow z analem? nie brzydzi to nikogo?

Gość Milka cekoladowaa
Ale mi powiedzieliscie. Zero wsparcia.

Gość to wez mojego faceta on chce
ale ja nie chce

Gość ty to wszędzie
bo twój chłopak to głupi chooj 😭

Gość niedobrze_mi
Ale mi powiedzieliscie. Zero wsparcia." He he. Kup sobie dildo, albo wsadź se w tyłek butelkę. Sama. Po co Ci on?

Gość Milka cekoladowaa
robilismy normalny seks na wszystkie pozycje, oral też, wzajemna masturbacja, nawet próbowaliśy jego dzidę wsadzać między moje cycki^^ a w dupę on nie chce mnie...

Gość mimi mala
no i dobrze widocznie nie ma pedalskich zapedow w duspko...

Gość Milka cekoladowaa
Ale zeby mnie wziąl w pupę! To niby jest pedalskie? to oral tez w takim razie jest pedalski.

Gość bring
Niektórzy tego nie tolerują, nie czują chęci i trzeba się z tym pogodzić. Nie ma w tym nic nienormalnego, że nie chce. Tak samo jak nie ma nic nienormalnego w tym, że ktoś chce. To sprawa indywidualnych preferencji seksualnych. Na nic go nie namawiaj na siłę, i nie obarczaj siebie ani jego myśleniem w stylu: "brzydzi się mnie" - bo to nie prawda. Niektórzy faceci potrzebują czasu, muszą rozwinąć się seksualnie aby chcieć w łóżku robić więcej. A niektórzy po prostu pewnych rzeczy nie lubią i już. I nie zależy to od partnerki, tylko od własnych upodobań. Więc sobie nie wkręcaj, że to w Tobie jest coś, co go zniechęca.

Gość no i co tu robić?
Moja żona nie chce anala, bo nie. I cał szczęśćie , bo ja się w doopsko walić. W cipkę, usta, tzytzki to rozumiem, ale w anal to mnie brzydzi. Chociaż przyznam się, że chciałbym RAZ (tylko) spróbować i zobaczyć jakie to uczucie. Chyba ciasno. Ja lubię jak jest luźno i wilgotno, to wtedy można dlużej.

Gość analik
Ja tam uwielbiam jak moj facet zapierdala mnie w kakao, wtedy mam najlepszy orgazm. ostatnio zaprosil 2 kolegow i wszyscy kolejno zjechali mi sie w dupsko. Prawie zemdlalam z nadmiaru orgazmow. Proponuje sprobowac. Jezeli jacys panowie chetni to prosze pisac

Gość 84618023461384681246728346237
ja lubie w dupke ale nigdy nie wsadzałem tam bez gumki

Gość wójekstaryhuejk
fajne odzywki weź przestań na anal na dziecko weź idź do czubków na małżeństwo kara śmierci

Gość gość lubiący ostro i w dupcie
Ja lubię mojej wkładać w dupcię a zaraz po tym w usta.. Ona też tak lubi.. mrrrr czekam jak tylko wróci z pracy to jej zasadze po same jajeczka :*

Gość norbull86
ja chce a moja kobieta nie chce, mowi ze to cipka jest najlepsza dla penisa a nie dupka

Gość gość
gość lubiący ostro i w dupcie dziś apotem się z nią całujesz, jesteś pokręcony

Gość gość
Od tabletek można dostać raka a w najlepszym wypadku rozwalic wątrobę!Co do analka to mój mi robi lewatywę potem minetkę gdy mam już bardzo mokro i wyluzowana jestem a jemu z członka leci ślinka ma mokrego delikatnie na kilka razy wchodzi w drugą dziurkę.Gdy dochodzi i ma wytrysk ja czujac ciepłą spermę zaczynam szczytować,a jemu nie opada tak szybko więc przytrzymuje w środku twardego wbitego głęboko bym do końca miała wytrysk i uzyskała pęłnię szczęścia.

Gość DXZ
Hej, a ja bardzo lubię analika w moją stronę jak i lubię robić dziewczynie, zwłaszcza, że sam to sobie robię także wiem dokładnie jak to zrobić dobrze ale moja obecna partnerka tego nie akceptuje... nie dała ani razu spróbować nawet. Pare razy mi zrobiła ale filalnie uważa, że jestem pokręcony i jak mam się teraz z tym czuć.. tak się otworzyć i taki, numer... Po raz pierwszy mam starszą partnerkę (tak wyszło - wyglądała na młodszą ;) - może w tym problem... Zauważyłem, że moje poprzednie partnerki poniżej 30 roku życia nie miały z tym takiego problemu i były bardziej skłonne go eksprymentowania - może zmiana pokoleniowa? Zastanawiam się już w sumie nad zmianą partnerki bo jest już tego wszystkiego za dużo (nie tylko to) i najwyraźniej z nią już nie założę rodziny, chyba potrzebuję młodszej niestety albo stety, ona jest już po 40-ce a ja mam 35 a licznik bije... Chyba pozostaje poszukać w internecie bo jak się tutaj dobrać? Potem się okaże, że jednej z newralgicznych kwestii dla mnie nie akceputuje a przecież nie zadam takiego pytania na starcie... Może polecacie jakiś serwis randkowy a może tutaj? Ps. Dodam, że dla mnie to jest wręcz sztuka, robić to powoludku stopniowo, mam różne ciekawe zabawki, itd., świetna frajda ogólnie i biorę z tego ogromną przyjemość, wszystko jest oczywiście przepłukane i robione absolutnie na czysto, po prostu niektórzy ludzie nie znają swego ciała i nawet nie chcą się za nić przekonać, żeby spróbować czegoś nowego i nie wiedzą co tam mają. Męska anatomia jest akurat tak skonstruowana, że mamy tam odpowiednik punktu G i nic się na to nie poradzi, na domiar wszystkiego jestem obrzezany także przez napletek i tak mniej czuję a taka podwójna stymulacja bardzo dobrze na mnie wpływa jak i ciasna dziurka.. ciekawe czy inni obrzezani też mają takie problemy... Dodam jeszcze, że to jest bardzo zdrowo dla prostaty aby ją porządnie wycisnąć i oczyścić od czasu do czasu, także same plusy. Znalazłem taki artykuł w internecie dla przykładu: "Chociaż u jednnasz kogoś, włożysz masę serca i wysiłku a ego z sześciu mężczyzn w Stanach Zjednoczonych rozpoznano raka gruczołu krokowego, badania wykazują, że masaż gruczołu krokowego pomaga zmniejszyć ryzyko zachorowania. Ponadto mężczyźni, którzy próbowali masażu prostaty, wykazują zwiększone libido, wydajność seksualną i ogólne zadowolenie. Masaż prostaty jest również przydatny w leczeniu zapalenia gruczołu krokowego (zapalenie gruczołu krokowego), a także hemoroidów." Także pójdę za ciosem i dodam, że jestem ponoć przystojny ;) mam gęsty czarny zarost (trymowany), ogołnie dobrej budowy (chodzę na siłownię raz w tygodniu), lubię podróżnować (samolotem), tańczyć (kilka lat lekcji różnch stylów), znam biegle więcej niż polski, nie piję i mam dobrą pracę, samochód, itp. także jeśli jest ktoś zainteresowany z okolic Katowic to możemy się myślę umówić na kawę a dalej się zobaczy :) Pozdrawiam serdecznie.

Gość DXZ
Coś tam się źle wkleiło: "Chociaż u jednego z sześciu mężczyzn w Stanach Zjednoczonych rozpoznano raka gruczołu krokowego, badania wykazują, że masaż gruczołu krokowego pomaga zmniejszyć ryzyko zachorowania. Ponadto mężczyźni, którzy próbowali masażu prostaty, wykazują zwiększone libido, wydajność seksualną i ogólne zadowolenie. Masaż prostaty jest również przydatny w leczeniu zapalenia gruczołu krokowego (zapalenie gruczołu krokowego), a także hemoroidów." źróło: http://medycznylobuz.pl/2017/08/10/masaz-prostaty-zmniejsza-ryzyko-zachorowania-na-raka/

Gość gość
To wbrew naturze, chlopak ma racje. To juz lepiej miedzy cyckami.

Gość gość
13:40 wiekszosc facetow nie godzi sie na masaz prostaty bo twierdza ze to ujmuje ich meskosc jak kobieta go posuwa

Gość gość
ja też uwielbiam analnie ale mój facet nie chce ,brzydzi się a ja zawsze robię dokładną lewatywę i to kilku krotnie więc jestem czysta więc jak do tej pory zadowalam się sama wibratorem i innymi gadżetami , przecież nie zmienię faceta bo nie kręci go mój anal

Gość gość
15:25 widać żeś gimbaza. Nie ma takiego czegoś jak "mój anal". Tu wychodzi jaka srednia wieku wiedzie prym na tym forum.