Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa28

gdzie jakas promocja PAMPERSOW?? WIE KTOS???

Polecane posty

Czy ktos wie moze, gdzie bedzie promocja na pampersy, ale chodzi mi o te pieluszko-majtki ????? (w Rossmanie, wiem.... ale niestety kodów juz nie ma) :(

Gość tereeeee
ja juz mialam dosc tych pieluch, bakkrutowalam na nich, wiec nie wiem jak mi sie to odalo, stanelam na czubku glowy, pomartretowalam core z chodzeniem bez papka i naszcescie juz przestala lac pod siebie gdy miala 14 miesiecy W biedronce ma byc w polowie wrzesnia na Dadaa propocje

Nie chce dada, to jakas porażka te pieluchy, raz je mialam, wylądowały w koszu.

Gość mamcia 06
ja w carrfurze ostatnio kupilam 150 pampersow za 99 zł z groszami ale reklamują w tesco tez jakies promocje a co do dady,.. hmm moj maly plakal jak tylko troszke namoczyl pieluszke tak wiec co gora godzine musialam je zmieniac, ale to tez zalezy od rozmiaru rozmiar 1 i 2 byl ok a 3 okazala sie porazką :/ teraz kupuje tylko active baby i jest ok

dla mnie pampersy są przereklamowane i strasznie drogie osobiście polecam babydream z rossmana właśnie sa miękkie, bardzo chłonne, z balsamem i dla wielbicieli pampersów dodam że to ten sam producent i jak dla mnie w niczym im nie ustępują a wręcz przewyższają bo cena jest bardzo konkurencyjna 19,99 (rozmiar 4 za 40szt)

Gość mamcia 06
głosik oddany , śliczna laleczka :)

Gość mamcia 06
ja w google wpisalam gazetki promocyjne i tam znajdziesz rozne str na ten tema, wpisujesz czego szukasz i juz :)

Wiem, ze te z rossmana są dobre i fajne, ale ja szukam pieluszek majteczek, zeby nie trzeba ich bylo zapinac po bokach.

a ile dziecko ma? osobiście strasznie nie lubiłam pieluchomajtek i córce w nich źle było bo ją ten ściagacz uciskał

16 miesiecy, ja je potrzebuje okazjonalnie, jak gdzies jedziemy i trzeba ja przebrac.... wtedy na stojaco jej zmieniam pieluszke, nie trzeba jej kłaść