Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychodellass

On mówi, że nie ma seksu bo nie chcę z nim spać...

Polecane posty

Gość psychodellass

A ja spać z nim nie będę, bo on chrapie niemiłosiernie. Budzę się po kilka razy w nocy rano boli mnie głowa, a teraz jak mam nową pracę to tymbardziej nie mogę sobie pozwolić na takie niedyspozycje. Mówi, że muszę wrócić do niego do łózka i znowu przed snem będzie seks, ale to nie wchodzi w grę bo ja tego nie wytrzymam. Wcześniej seksu być też nie może bo on ogląda tvn24 i koniec. PRzed samym natomiast snem żadnemu z nas się nie chce do siebie przyjść... :D bo lenistwo.... ale czy to prawdziwy powód? Przecież jak wcześniej musiał minimum 1 raz na dwa dni to co teraz starcza mu trzepanie pałki?

Gość psychodellass
A pozatym jak wyleczą go nawet z chrapania to jeszcze mu zespół niespokojnych nóg zostanie... i śpij tu z takim.

Gość psychodellass
własnie nie wiem. Ale jak nie chce to co woli rączkę ? :P

KURCZE wiem co przeżywasz, mój też niemiłosiernie chrapie, śpie z mp3 na uszach a i tak stale się budzę od pewnego czasu przeniosłam sie do innego pokoju, ten z kolei rozrzalony na wszystkoe częsci świata, też jestem zmeczona tym, nie znalazlam antidotum na to jeszcze... co do seksu jest to samo, powiedział że koniec z seksem Choć mnie do seksu nie ciagnie jak jego, u niego obowiazkowo rano i wieczorem, czasem mysle ze ma kogos na boku, jest przystojny rozgadany i niesamowity podrywacz

Gość psuchodellass
Mój to na boku nie ma na pewno, bo po pracy odrazu do domu, nie zdaża mu się zostawać po godzinach czy mieć nagłe spotkania. Może ja mu się już nie podobam, ale tego raczej nie zmienię. A zresztą po co? Chyba łatwiej nowego znaleźć, tylko szkoda by było, bo tego kocham i marzę z nim o ślubie. Tylko jak teraz już tak jest to co będzie potem.

Rączkę może albo inną kobietę... Bo chyba gdyby chciał się z Tobą kochać to znalazłby czas po pracy, rano, w ciągu dnia w weekend, a nie wieczorem przed snem.