Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nimbas85

Maly problem ..

Polecane posty

Gość Nimbas85

Witam was. Mam takowy problem. Od miesiąca nie kochamy się z moją dziewczyną rozumiem, że ma pracę późno wraca. Ale zaproponowałem jej, żebyśmy weekend spędzili razem niestety ona chcę spotkać się ze znajomymi. Zapytałem jej wprost czy coś się dzieje. Ona powiedziała, że jeszcze nie raz będziemy się kochać i że mamy całe życie przed sobą. Moim zdaniem to jest ucieczka przed problemami.

Gość Nimbas85
Przeczuwam, że jej problemy finansowe mogą też być przyczyną.

A nie wystarczy zapytać o parę rzeczy? 1. czy zadowalasz ją w łózku 2. czy chciałaby się kochać w innych pozycjach 3. czy boli ją coś w czasie seksu 4. czy zmieniła tabletki anty

Gość Nimbas85
Właśnie ona nie bierze tabletek i nie chce kochac sie w gumie.

może myśli ze ona ci się szybko znudzi lub ze wpadnie...jak będziecie często uprawiac seks

paytrząc na to zpunktu widzenia kobiety po pzrejściach przyczyna moze być w ty,m ze macie problemy finansowe jak sam napomknąłeś, zmęczenie, stres, praca to wpływa na chęć pozycia a raczej na brak chęci... a druga strona medalu - porozmawiaj z nią bo wydaje mi się ze cos mogło sie zmienić cos mogło pęknąć między wami i ona już nie czuje potrzeby "bycia" z tobą....

Gość Nimbas85
Mówi, że mnie Kocha więc już sam nie wiem. ..

Gość bellaaa
" Zapytałem jej wprost czy coś się dzieje. Ona powiedziała, że jeszcze nie raz będziemy się kochać i że mamy całe życie przed sobą. Moim zdaniem to jest ucieczka przed problemami." tak...jezeli seks jest dla was problemem badz dla ciebie to ucieka :P " nie kupił mi dzis kwiatówk.... myslicie ze mnie nie kocha i ze ucieka?"

Gość Nimbas85
Rozmawialismy na ten temat cały czas ma prace robi rano i pozniej idzie do pracy i wraca o 22.30 i jest padnieta nie mieszkamy razem. Ale martwią mnie jej koleżanki woli się z nimi spotkać niż ze mną.

Gość bellaaa
"Zapytałem jej wprost czy coś się dzieje. " a tobie sie cos dzieje? wszystko z siusiakiem wporzadku? nie masz zadnych problemów?

Gość Nimbas85
Brak seksu w związku to jest problem. I zawsze będzie w każdym związku.

Gość bellaaa
"Brak seksu w związku to jest problem. I zawsze będzie w każdym związku." jak widac nie dla niej :D za to dla ciebie jest wielki jak widac... nie masz sie gdzie "rozładowac" ;)

Gość Nimbas85
Jak wiesz faceci mają większą chęć niż kobiety.

Gość Nimbas85
ja 25 ona 23 lata.

wiem ze wam sie bardziej chce ale im dłużej sie czeka tym większa rozkosz jak to mówią a jeśli sie rozpadnie to przynajmniej kobieta wie ze facet nie dostał to czego chciał bo można pomyślec ze w pewnych sytuacjach tylko na tym mu zalezy....

Gość bellaaa
"e. Ona powiedziała, że jeszcze nie raz będziemy się kochać i że mamy całe życie przed sobą. " dyplomatka ;)

Gość Nimbas85
Nie wiadomo jak na to patrzeć.

Gość bellaaa
niormalnie...ty napalony i wkurwiony ze ona cie odtraca...ona zmieczona napalencem i chce troche odpoczac... daj jej mozliwosc napalenia sie na ciebie

Gość Nimbas85
Wstrzymam się nie będę się odzywał do niej.

Gość bellaaa
no ... obraz sie teraz ;) tak pomysli sobie... a pozniej : aby miec swiety spokoj musze mu dac :/ a by fochów nie strzelał jak mała ksiezniczka... A WYSTARCZYŁO BY ABYS JA PODNIECIŁ ALE PEWNIE NIE UMIESZ

Gość Nimbas85
Na nic nie będę się obrażał. Sama zechce to mi powie.

Gość bellaaa
BADZ UMIESZ CO za róznica...juz po bzykaniu :)

Nimbas85 zachowujesz sie jak mały głupi chłopczyk .. a jesteś dojrzałym facetem i powinneś ją zrozumiec... ale podchodzisz tak do tej sprawy ze chcesz seksu i koniec inaczej obraza!!!! beznadzieja moze jej zaczniesz jeszcze wyrzuty robic bo nie mozesz se po bzykac...!