Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nimbas85

Maly problem ..

Polecane posty

albo jak spędzacie razem czas to zacznij kombinować całować po szyji..usta...uszko..mmm.... już zacznie jej się mokro robić... i tak namiętnie..... przy tym raczki chodzą .......tu i tam..... powinna wtedy nabrac checi.... ;D

Gość kamcha
nimbas nic nie napiszesz?

Gość 85nimbas
A co mam napisać ?

Gość EWWWWWUUULA
seks jest w zwiazku bardzo wazny czy to sie takim jak kamecha i dziewczyna autora podoba czy nie. Facet czuje sie odrzucony bo jego kobieta nie interesuje sie jego potrzebami i nie uwaza nawet za stosowne porozmawiac z nim na ten temat. Tak nie zachowuje sie dziewczyna ktora kocha. Chyba ze ma 17 lat i jest niedojrzałą gówniarą ale watpie. Dla mnie takie zachowanie partnera to byłby juz powazny powod do zastanowienia sie nad sensem i przyszłoscią związku. A ty sie autorze zastanow czy chcesz byc z kobietą ktora do związku nie dorosła i mentalnie jest jeszcze dzieckiem

Gość 85nimbas
Ewulla masz rację. Nie wiem co robić z tym fantem jeszcze woli spędzić czas z koleżankami w sobotę chociaż prosiłem ją żebyśmy się zobaczyli. Jeszcze mi mówi że po tym tekscie odnosi wrazenie ze mi na tym tylko zależy. Co za bezsens