Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyyuyuyui

jak usidlić faceta?

Polecane posty

Gość uyyuyuyui
Jak postąpić?

Gość uyyuyuyui
up

Gość uyyuyuyui
Postąpić tak jak napisałam powyżej?

No pewnie, że poważnie piszę. Dziewicą nie jesteś to po kiego robisz z siebie cnotkę niewydymkę, tym bardziej, ze facet chyba cie pociąga. Oczywiście widzę, że nie jest Tobą jakoś tam zafascynowany ale czemu miałby być, skoro pewnie n ie jesteś lepsza od innych lasek. Musisz podebrać go psychologicznie jak chcesz czegoś więcej. Zmusić, by o Tobie myślał to się zakocha z czasem.

Gość uyyuyuyui
Pociaga mnie i ja jego pewnie też, skoro "to" trwa już tyle, a inne epizody też miał.

Gość uyyuyuyui
I moze to głupie, ale przecież jeśli nie byłabym dla niego atrakcyjna w jakiś sposób, to raz by się zdarzyło i stwierdziłby co on zrobił, bo ja do łożka, ani nawet nie całowałabym się z kimś kto jest dla mnie nieatrakycjny, a tym bardziej tyle razy...

Gość Nha
Polecam książkę "Dlaczego faceci kochają zołzy" Jak chcesz podaj maila prześlę Ci ebooka ;)

Gość BetowenII
istnieją 2 rodzaje kobiet: 1 te o których mężczyźni twierdza ze chcieli by zdobyć i z nimi być 2 te które chcieli by przelecieć i nie być z nimi nawet jesli uda ci sie go zatrzymać , to będzie na chwile, później porażka, żale itd... weź zacznij sie szanować i poszukaj sobie uczciwego chłopaka

Gość wiecwroc
"weź zacznij sie szanować i poszukaj sobie uczciwego chłopaka" jak do tej pory najlepsza rada, dziewczyno obudź się!

Gość wiecwroc
to nie jest facet tylko ruchacz pospolity

Gość śmieszne dylematy
zwykłej szmaty do ruchania :D

Gość uyyuyuyui
Chyba macie rację, nie ma co się starać....książkę cyztałam

Gość uyyuyuyui
Myślicie, że tak lepiej z nim postąpić jak pisałam? Ale z resztą, już za bardzo się poniżylam z nim, sypiajac tak bez zobowiazan..bo rozumiem raz sie zdarzylo ok. A nie on pisze czy moze wpasc jak ma ochote, bo to juz porazka dla nas obojga. Nie chce ze mna byc to nie, spac ze mna juz tez nie bedzie. Odezwie sie powiem, ze mi niestety taki uklad nie odpowiada. I nawet jesli mnie odwiedzi bede na tyle silna, ze sie z nim nie przespie! Ja sie nie bede starac o kogos kto nie jest tego wart i liczy tylko na uklady bez zobowiazan, juz i tak za dlugo tkwilam w czyms takim i jego przyzywycailam . Teraz powiem, albo rybki, albo akwarium. Wie co moze stracic i co zyskac, bedzie mu zalezalo bedzie sie staral nie to znajdzie inna, albo bedzie sobie sam radzil. (ale oczywiscie do przewidzenia jest jak postapi, a ja bede silna, bo kiedys juz potrafilam).

Gość 20-latkkkkaaaa
Słuchaj, ja rok temu byłam strasznie zakochana w faceci i nadal go kocham. Nie doszło miedzy nami do seksu, chociaz on chyba tylko przez pryzmat mojego ciała i wygladu na mnie leciał. Jak nie dałam mu, bo szanuje siebie i swoje ciało- to od razu ogon podkulił i znalazł taka co mu daje. Myślalam,że jak mu bedzie zalezec to poczeka, nie wszystko od razu, ale nie, nie poczekał. Nienawidze facetów. Właśnie dajki , nawet brzydkie maja powodzenie. A jak dziewczyna jest ładna, to najpierw lataja,żeby ją złowic, a jak sie nie udaje to papa.

Gość 20-latkkkkaaaa
Lepiej poczekaj na faceta, który zobaczy w Tobie cos wiecej niz tylko ciało. Po co Ci facet przed którym musisz sie płaszczyc i rozkładac jak dywan?

Gość uyyuyuyui
masz rację....to teraz zostaje mi czekać, aż się odezwie (i oby się odezwał, bo zrobię to z premedytacją i satysfakcją) i powiem, NIE MNIE TAKI UKŁAD NIE ODPOWIADA!

Gość Towarzysz Wytrzepał
Przepraszam, a czy ktoś wie gdzie tutaj można się wysrać ?

Gość uyyuyuyui
Ale sobie skomplikowalam życie :( Teraz jak będę chciała wyjść, jako tako z tego z twarzą, on sie nie odezwie :(

Gość uyyuyuyui
Nie ma sensu nikogo na siłę usidlać, a tym bardziej zaczynając od dupy strony...A jaki to związek byłby będąc z kimś na siłę, a tym bardziej taki typ faceta musi się naprawdę zakochać, żeby z kimś być

Gość uyyuyuyui
up

Gość taki typ faceta ani kobiety
może się nigdy nie zakochać...

Gość uyyuyuyui
Ja wpadłam w błędne koło jakieś, bo nigdy bym nie pomyślałam, ze potrafię się tak zachować...ale mnie brakuje ciepła, miłości i bardzo chciałabym z kimś być..po rpostu posiedzieć iść na spacer, spędzić razem wieczór, zakochać się i kogoś w sobie rozkochać...

Gość uyyuyuyui
up

Gość uyyuyuyui
ale i zapadł w głowie, nie potrafie przestać o nim myśleć....

Gość uyyuyuyui
up

Gość uyyuyuyui
podnoszę...