Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadia!

Stypendium socjalne

Polecane posty

Jaki jest próg w tym roku dla samotnie gospodarujących? W jakiej wysokości stypendium otrzymywaliście w zeszłym roku?:) Jaka wysokość i jaki dochód mieliście? :)

Gość powiem i ja.....
sprawdź sobie na stronie swojej uczelni jaki ten próg jest ...każda uczelnia ma inaczej ....tam też będzie wytłumaczone jak masz obliczyć dochód na osobę

Gość swasxxxx
24 zł 15 groszy

Wiem, że podnieśli próg. Pewnie zmienią się stawki. Ciekawa jestem ile w tamtym roku akademickim wynosiły stypendia? Wiem, że na każdej uczelni inaczej.. Ciekawa jestem nowych progów. Widziałam progi dla osób gospodarujących z rodzicami, a co z osobami gospodarującymi samodzielnie?

Gość I TAKICH MAMY STUDENTOW
kretynow i tumanow, ktorzy to nie wiedza ze progi i wysokosci stypendiow na kazdej uczelni sa inne ;/ po prostu zal.pl

Gość poweselna
Sprawdź na stronie uczelni, która Cię interesuje. Każda uczelnia ma inne przepisy i inne budżety.

Ale tego musisz sie dowiedziec na uczelni, w której studiujesz.... każda uczelnia ma inaczej.

:) wysokość stypendiów jest ustalana 2 tygodnie przed rozpoczęciem semestru - czyli jeszcze nie. Próg w tamtym roku 602, w tym podniesiony do : próg dochodu będzie wynosił - 456,30 zł, a górny próg wynosi - 782,60 zł Haha a co z tymi co mają mniejsze dochody?:) Dobre. ja się mieszcze na szczęście... a wysokość stypendiów jest zależna od uczelni, w tym roku się kwoty zmienią (zmiana progów) Ciekawe... Ile w ubiegłych latach dostawaliście? Spokojnie, nie masz nic do powiedzenia - nie pisz:)