Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia 27

Kto z Was czuje, że zagubił się w życiu?

Polecane posty

Gość amelia 27

Mam 27 lat i nie wiem kim jestem :( A kiedyś wszystko było jasne, proste, pewne...

Gość czuję się jak śmieć
czuję to samo czuję żę przegrałam swoje życie nie mam pracy, choć szukam to nie mogę znaleźść a dzisiaj mąż mi powiedził że ma mnie dość że jestem niezaradna

Gość asasddddsddf
ja tak samo bez pracy, ten sam wiek co ty autorko... chcialam zalozyc swoją dzialalnosc gospodarcza ale te koszty mnie by wykonczyly :( do dupy ten kraj

Gość czuję się jak śmieć
nie dość że sama czuję się okrponie to na każdym kroku ludzie mi wwytykają że nie mam pracy, dziasiaj nawet mąż mam małe dziecko ale to nie jest przeszkoda żebym nie podjęła pracy , po prostu jej nie ma ,

Większość ludzi niestety nie rozumiem problemów egzystencjalnych, zauważyliście? Mnie też nie raz i nie dwa się to zdarzyło, ale jest niewiele osób z którymi możesz o tym porozmawiać. Życie generalnie nie ma sensu, a ludzie nie potrafią wesprzeć kogoś w potrzebie. Smutne :(

Gość bleeer
Ja też. Tyle, że ja mam 20 lat, studia, prace, drugą szkołe... I kryzys tożsamości, o ile tak to można ująć. Chyba brakuje mi tego co najważniejsze w życiu, ponoć. A presja otoczenia bywa okrutna.

Gość czuję się jak śmieć
miłość jeszce znajdziesz a ja własnie w mięzyczasie piszę Cv mam takiego strasznego doła że czasem myślę że lepiej gdybym umarła po co mi takie życie , bez pracy, to jest teraz najważniejsze

Gość pan klepka
bo świat zwariował, liczy się tylko kasa i nic więcej, wszystkie inne wartości poszły w pizdu

Gość śmieć na chodniku
ja tez jestem śmieciem, jestem nieużyteczna, nieprzydatna ludzkości jestem zwykłym pasożytem żerującym na innych

Gość matacz...,.,.,.,.,.
ja się zagubilem . naklamałem na tym forum i nie wiem jak to odkrecić...

też jestem przegranym ale żyję dalej i może uda mi wyjachać do Niemiec do pracy///

Gość jasmindaaa
Ludzie co wy za bzdury gadacie ? Życie jest piękne tylko trzeba nauczyć się żyć :) Głowa do góry :) Też przechodzę teraz trudny okres, ale nie ma co się załamywać, po co jeszcze bardziej się wpędzać do grobu :) Trzymajcie się :)

Gość powiem i napisze
kraj i system jest chry a wy o siebie nie walczycie i gdzie sa najblizsi? Biznesu na jeczeniu nie zrobicie

Gość ludziska........
jak nie macie pracy w kraju to wyjedzcie chociaz raz do roku na sezon doNiemiec,albo Holanidi!!!!!Takich ofert jest cala masa! Poptytac,podzwonic ,zappisac sie dobiora,ktore zalatwiaja takie prace i jechac! A nie wysylac kolejne cv i siedziec i czekac! a taka kasa ze sezonu jest na zalatanie dziur....! Polecam-jest ok:)

Też mam trudny okres jak miałabym za każdy razem odbierać sobie życie to już kilka razy bym leżała w trumnie mam 21 lat męża 2 dzieci i guz mózgu złosliwy

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Zycie jest piękne gdy jest pięknym młodym i bogatym:) a tak na serio praca jest bardzo ważna w dziejszym świecie kiedys kobiety miały łatwiej, a teraz nawet jak chcą pracować to nie zawsze praca jest ale otoczenie tego nie rozumie i uważa niepracujące kobity za głupie kury domowe Staram się podnieść swoje kwalifikacje zawodowe żeby móc pracować, czuję się przez brak pracy niepotrzebna

to nie tak że nic nie robię w kieruku pracy bo roznosze te cholerne CV , doszkalam się, wcześniej nie brałam sezonowych wyjazdów za granicę pod uwagę( dziecko było za małe), ale jeśli niczego nie znajdę to biorę taka ewentualność pod uwagę choć mam nadzieję żę do tego czasu coś uda mi sie znaleźść

Gość jasmindaaa
Ewcia ma racje, ludzie mają gorsze problemy i jakoś sobie radzą :) Cieszmy się z małych rzeczy :)

Rozumiem ja jestem na macieżyńskim i chce iść do pracy tyle że nie ma mi kto zostać z dziećmi jestem w tak dobrej sytuacji że mam umowę o pracę na czas nieokreślony a teraz taką umowę dostać to naprawdę trzeba się postarać

rodzina to mnie nie wspiera wcale raczej sie smieją za plecami

jeśli można to nazwać rodziną bo to męża rodzina,

dogryzają jaką to sobie wziął żonę że pracy nie może znaleźść

Gość aaa88111
Ja też nie mam pracy, pomimo dość dobrego technicznego wykształcenia , nie mogę jej znaleźć.Co raz częściej myślę o samobójstwie z tego powodu.

Gość Nie wiesz tego że
Z Rodzinką to na zdjęciu najlepiej sie wychodzi

Gość Nie wiesz tego że
Z Rodzinką najlepiej na zdjęciu się wychodzi