Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liaa73624

używacie szczoteczek elektrycznych?

Polecane posty

Gość liaa73624

witam. tak jak w temacie. jestescie zadowoleni? ja wlasnie zamierzam sobie kupic taka w okolicach 100-150zl ale nie wiem czym sie kierowac w jej wyborze? moze ktos doradzi: http://allegro.pl/oral-b-advancepower-900-szczoteczka-elektryczna-i1794408888.html http://allegro.pl/oral-b-vitality-3d-white-szczoteczka-elektryczna-i1806488050.html http://allegro.pl/braun-oral-b-hit-vitality-szczoteczka-elektryczna-i1789433935.html czym one sie od siebie roznia? ktora wybrac?

Gość GuGluŚ_!
Ja używam normalnej szczoteczki. Autorko mam pytanie, chcę założyć konto na allegro. Muszę wpisywać swoje dane osobowe? Jest to konieczne?

Gość Adamo...
tak trzeba wpisać swoje dane Allegro ci prześle na twój adres kod aktywujący konto

Gość GuGluŚ_!!
Na maila,ale tam są okienka do wpisania : imię,nazwisko , adres itp Trzeba? Jest to w pełni bezpieczne?

Gość GuGluŚ_!!
up

Gość liaaaaaaaaa
nikt nie uzywa szczoteczek elektrycznych?:(

w zyciu nie uzywalam, przez 5 lat nosilam aparat ortopedyczny, wiec mowy nie bylo o szczoteczka elektrycznych, kupuje zwykle w rosmann po 12zl wymieniam raz w miesiacu, niewazne czy zuzyta czy nie

Gość liaaaaaaaaa
ortopedyczny? czy ortodontyczny? bo ja wlasnie bede miala niedlugo zakladany i wlasnie dlatego stomatolog radzil abym kupila elektryczna.

Gość NiktNIEwiedział
Też się zapalam na elektryczną kiedyś nawet oglądałem taki program w tv i była jedną z najlepszych pokazana 40tyś obrotów orl-b oczywiście możesz sprawdzić i przesłać link?mam neta w telefonie

Gość NiktNIEwiedział
Sprawdzono??

Gość zabotowa5296
uzywam, mam jakąs braun, zresztą wyboru wielkiego w sklepach nie ma, niczym specjalnym sie nie kierowałam, ma ładowarkę, sygnał po 2 minutach mycia i tyle, kosztowała 150zł

Gość dziwneeeee
Ja mam aparat od dwoch lat i nic go i zebow tak dobrze nie wyczysci jak szczoteczka elektryczna :) nie ma nic lepszego... jak musze uzywac zwyklej to jestem chora ;( kup a napewno zobaczysz róznice :) ja mam tą zwykla vitality

Gość liaaaaaaaaa
a czy moglabys mi pomoc przy wyborze? ktora bys doradzila? ja nigdy nie mialam i nie wiem co powinna miec, jaka byc..

Gość liaaaaaaaaa
no ja zawsze uzywalam zwyklej oral-b i mimo ze naprawde mylam kilka razy dziennie, w prawie kazdym zebie mam wpakowana plombe.. a jak juz mi przykleja aparat to kaplica..

Gość liaaaaaaaaa
a czy ktos mi wytlumaczy czym roznia sie dwie ostatnie szczoteczki?

musisz podac adres na allegro w koncu jesli cos kupisz to trzebaby gdzies to wyslac!.........

Gość dziwneeeee
no ja innych nie probowalam ta mi odpowiada :) te drozsze maja wiecej bajerow typu sygnal po dwoch minutach, wibracje itp jak masz na to kase to kup drozsza ale ta zwykle vitality jest ok :) ja nie mam zadnej nowej dziury odkad zaczelam naprawde dbac o zeby czyli mylam dwa razy lub trzy dziennie zeby szczotka elektryczna i plucze usta plynem colgate plax :) a plomby mam i to nie jedna ale to z dawnych lat jak nie dbalam o nie ;p

Gość liaaaaaaaaa
ale masz ta vitality czy vitality white? nie, kasy nie mam, samo leczenie kosztowalo mnie 2100zl, a teraz jeszcze aparat, chyba pozyczke na to wezme;).. ale niestety na wlasne zyczenie zaniedbalam to teraz mam. szczoteczke chce za 100-150zl i koniecznie z firmy oral-b. ;) takze jeszcze dzis sobie zamowie.:)

Gość ja mam i używam!!!
Mam i używam, najprostszy model Braun - OralB i jestem zachwycona, używam od kilku lat, zmieniam końcówki tak jak zwykłe szczoteczki, średnio co 2 mce (niby kiedyś słyszałam, że wystarczy co 3 mce, ale jednak wolę częściej, choć jeszcze częściej to za drogo wychodzi chyba). Czasami muszę umyć zwykłą szczoteczką i nie ma porównania! Nic tak nie umyje dokładnie jak elektryczna, nawet najprostszy model. Moim zdaniem te wszystkie bajery są zbędne, bo po co mi sygnał po 2 minutach, skoro myję i tak tak długo aż umyję dokładnie wszystkie zęby? Jedynie co bym może zmieniła to podstawkę-ładowarkę na taką z możliwością chowania końcówek, bo jak więcej osób korzysta to lepiej te końcówki przechowywać w jakimś pojemniczku, a nie tak na blacie.

Gość alinaaaa891
Wszystko zależy kto co lubi. Ja tam uważam, że jeśli już inwestujemy w szczoteczkę, to warto kupić soniczną. U mnie dużo lepiej się sprawdziła niż zwykła elektryczna. Za nieduże pieniądze kupiłam ten model https://www.shop-dent.pl/pl/p/SEYSSO-Carbon-Basic-Szczoteczka-soniczna-z-3-trybami-pracy-DYSTRYBUCJA-PL/2477 i jest naprawdę ok. Dokładnie czyści i przede wszystkim osad usuwa.